![]() |
|
307 direksiyon airbag kapağı yırtıldı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sabri_23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2014 Saat 17:35 |
mrb arkadaşlar aracımın direksiyon airbeği biri önüme atladı kornaya baş parmakla basarken parmak içeri kaçtı :) 5 6 cm yırtıldı kaç paradır acaba çıkması nasıl olur veya tamiratı
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2007 yılında kayınbiradere aldığım scenic'ğin direksiyon airbagide aynı şekilde yırtıktı ikitelli bağcılar-güngören sanayide bi airbagçi 100 lira tamir parası istemişti yaptırmamıştık, daha uygununu da bulamayınca öle bindi kayınbirader. Yaptığı işleri gördüm dükkanında, tamir olduğu kesinlikle anlaşılmıyor. Kısacası tamir yapılıyor :)
|
|
![]() |
|
sabri_23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
[QUOTE=Serkan] 2007 yılında kayınbiradere aldığım scenic'ğin direksiyon airbagide aynı şekilde yırtıktı ikitelli bağcılar-güngören sanayide bi airbagçi 100 lira tamir parası istemişti yaptırmamıştık, daha uygununu da bulamayınca öle bindi kayınbirader. Yaptığı işleri gördüm dükkanında, tamir olduğu kesinlikle anlaşılmıyor. Kısacası tamir yapılıyor
ben biraz agresif kullanırım :) parmak yerinde durmaz sağlıklı olurmu acaba ? Düzenleyen sabri_23 - 29 Mayıs 2014 Saat 17:46 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Görünüş olarak on numara yapıyorlar yaptığı işler çok iyi ama sağlamlık konusunda nasıldır, onu bilemeyiz malesef, hatırladığım kadarıyla ana kapıdan girince sağ blokların ilk sırasındaydı ama 7 yıl oldu tabi :)
|
|
![]() |
|
[QUOTE=Serkan] Görünüş olarak on numara yapıyorlar yaptığı işler çok iyi ama sağlamlık konusunda nasıldır, onu bilemeyiz malesef, hatırladığım kadarıyla ana kapıdan girince sağ blokların ilk sırasındaydı ama 7 yıl oldu tabi :)
benimde bi tanidık var yol tarafından girince 4 sokakta airbagçi 120 lira diyo kapağa çok geldi astra 20 lira bizimki 120 abest geldi bana Düzenleyen sabri_23 - 29 Mayıs 2014 Saat 18:09 |
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-opc-oto-orijinal-airbaglar-05321-763-27-27-88778058/detay
dostum suna bi bak bence sahibindende baya var 300 den baslıyor 200 tl kadar var muhtemelen pazarlık atarsan uygun a alabilirsin
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |