![]() |
|
206 için aux girişi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
nonick ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2014 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2014 Saat 11:27 |
|
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var 2 gün önce ilk defa peugeot sahibi oldum 206 feline modeli 2006 model. Araç harika deneyimlerimi zamanla yaZıcam .araçta orginal teyip var buna arkasından aux girişi ekleyebiliyormuyuz. Punto vardı bende onun teyibe ekletmiştim bunada olurmu ? Yoksa gidip USB den teyip alıcam . Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Düzenleyen nonick - 29 Mayıs 2014 Saat 11:27 |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
olmuyo diye biliyorum yanlız orjinalliği bozulmasın da isterseniz audio system cihazı var bu teyplere uyumlu hafıza kart okuyucusuda var usb de o cihazdan öneririm üstelik direksiyondan ses açma kapama düğmeleride kullanılıyor.
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
nonick ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2014 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
|
ne cihazı var hocam anlamadım link varmı acaba ben şu ürünü buldum olmaz ise bunu alıcam
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/piranha-usb-sd-fm-charge-c-type-oto-teyp-110255273#product-information
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
Ustam hic bulasma pirhana teyplerine fln yazik etme orjinalligine, burak in dedigi gibi teybe arkadan takilan aux urunler var 206 aux audio diye arayin 150 tl en fazla
http://image5.sahibinden.com/photos/86/77/51/128867751j4o.jpg Edit link Düzenleyen herry - 29 Mayıs 2014 Saat 20:56 |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
youtube açılıyormu sizde bilmiyorum ama altaki linkte tanıtımını yapmıştı yöneticimiz serkan bey
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
Hocam telefondan giriyorum video açılmadı ama evde sorun yok gidince bakarım o uyguladığı şeyin fiyatı ne kadar dedimya bende punto vardı teyipin arkasına bir kablo taktım aux diğeridr telefona hiç sorun yaşatmadı
Düzenleyen nonick - 30 Mayıs 2014 Saat 13:05 |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
150 TL
|
||
|
||
![]() |
||
|
orjinalliği bozulmasın diye diye 2 katı fazla para vermiş olacağım diğer türlü zaten orginal teyibi kötü usb li daha güzel olacağı düşüncesindeyim ama benim dediğim teyibi takınca kolları kullanamayacakmıyım acaba
|
||
![]() |
||
|
linkte verdiginiz ürün (pirhana 60tl usbli), orjinal fabrikasyon pejo teyibinden kat kat kalitesiz bir ürün. (hem dayanıklılık saglamlık hemde ses kalitesi olarak) bunu butun uyelere sorun hepsi aynı seyi soyler size. karar sizin, kafaya zaten koymussunuz pirhanayı alın deneyin o zaman. |
||
|
||
![]() |
||
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
|
Yeni teybe gerek yok, orijinal teybinize Music Changer alıp takın, hem kol çalışır hem ekran. Orijinalitesi bozulmamış olur aracın.
Music Changer ile USB ve SD karttan MP3 dinleyebiliyorsunuz, ayrıca AUX bağlantısıyla multimedya cihazlarınızı bağlayabiliyorsunuz.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Şu orjinallik takıntısı
![]() Teybinizin içindeki entegrenin ses çıkışlarına lehimle bağlantı yapabilirseniz oluyor. Yapan arkadaşlar var. Müzik ve nasıl yapılır bölümüne bir bakın derim 3-4 tane başlık olacak. |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Kulağımda çınladı Ali aklına benmi geldim yoksa :) Linkte benden olsun :) |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Abi ben sana bişi diyemiyorum ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
işte bende bunu diyordum hemen inceliyorum yerim orjinalliğini =)
|
||
![]() |
||
|
ve mutlu son yaptım harika oldu =)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |