![]() |
|
Antipollution Fault 206 xs |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
WooX61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: Trabzon/Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2014 Saat 22:44 |
Arkadaşlar merhaba bugün yolda giderken Antipollution Fault hatası
aldım. antifreeze kaynaklı olduğunu düşünüp yeni antifreeze aldım.
ekleme yaptım ama geçmedi Bu arada antifreezem zaten azalmıştı Ekleme
yaptığımda sorunu çözemedim malesef, bu sorunla karşılaşan arkadaşlar
çözümü konusunda yardımcı olursa sevinirim...
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Altta verdiğim linkten bir araştırma yaparsanız bu hata ile karşılaşan bir çok arkadaşımıza rastlayacaksınız eminim birisinde işinize yarayacak birşey çıkacaktır.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
WooX61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: Trabzon/Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Evet baktım neden olabilecek bir sürü neden var. Hangisi olduğunu çözemedim
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam o uyarının türkçesi çevreyi kirletiyorsun demek, ama neden kirlettiğini bilgisayara bağlamadan öğrenemezsin, yakıttanda yapabilir yakıtı aldığın yeri değiştirmeyi dene öncelikle.
|
|
![]() |
|
Açıkcası Serkan bey yakıttan olduğunu düşünüyorum çünkü ilk defa aldığım bi yer yakıtı bitirene kadar sürecem bakalım yakıt bittimi yazı gittiyse problem yoktur :) İşin Garip tarafı saat akşam 20.00 civarında oldu Fuzuli yere 45 Tl harcadım sorunu çözmek için çözemedim bakalım :) |
|
![]() |
|
blazes06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Antipollution Fault hatası bende de mevcuttu özel peugeot serviste ark çalışıyordu ona götürdüm. Polen Filitresini değiştirdi sorun vs kalmadı...
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
hava & polen filtrelerini değiştirin arkadaşa katılıyorum sorun ortadan kalkıcaktır. Yok eğer kalkmazsa egzoz pulu veren yerde egzozuna baktır. (egzoz pulu bulunan yer dememdeki kasıt onlar muayneye göre ayarlıyorlar yada bakıyorlar daha net bir şey söylerler size... Keyifli formlar.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
dark.stil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dark.stil
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşım benimde 307 aracım var bende de dün verdi ama 5 gün önce bujileri değiştirmiştim bilgisayara bağlayınca hava kirliliği diyordu resetledik bir daha vermedi
|
|
![]() |
|
Sorunu çözdüm pis yakıttan kaynaklanıyordu. benzini sıfırlayınca geçti sorun
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Geçmiş olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |