![]() |
|
Bir Bmw Nasıl Harcanır Resmi kanıtıdır |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2014 Saat 16:59 |
https://eksisozluk.com/bmwyi-kaldiramayan-cekici--4405592?day=2014-05-28 linki yeniliyicem evde düştükten sonra sağına soluna bakıyo utanmadan kimse gördümü diye Düzenleyen dogan106 - 28 Mayıs 2014 Saat 17:00 |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha beteri var;
Düzenleyen herry - 28 Mayıs 2014 Saat 19:31 |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
o aracı kaldıramıyor oki daha niye zorluyorsunn yaa
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Şu araç çekme işini hiç anlamıyorum, yolu kapatmadıktan sonra niye çekersin ki, gerekirse yaz 1.000 lira ceza sıkıştır cama gitsin.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
çekici ayrı dert parası ayrı dert leventten esenyurta araba götürdük 100 tl para verdik ama arabanı bir çeksinler trafikçiler 1 km ötesi bile olsa 100 tl çekici parası 10 tl de otopark parası alırlar üzerinede arabana zarar verirler
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Aynısını bana yapsalar ve böyle bir kanıt olsa o çekicinin hayatının kanal ayarları ile oynardım.
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
çok kötü olmuş ama anlamıyorum bu insanları. işe o günmü başlamış adam. hiç mi hayatında araç kaldırmamış. ağırlıktan vinçten bi haber... yandan kaldırması gerekirdi.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Vınç kullanmayı bılmıyorlar ki daha ah ah araba çekcez dıye kaç kışının aracını harcadı böylelerı bır tanede haber spıkerı vardı bu şekılde aracı çekmeye çalışırken devrılen adam haber bultenınde rezıl etmıştı.Bilgi yok tedbir yok hiç birşey yok bu tarz araç çekme ışınede her zaman ayar olmuşumdur zaten .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aynen o haberi hatırlıyorum
![]() |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Ben bir kez bu adamların hırsız gibi camın kenarlarını tornavidayla zorlayarak içine girip el frenini indirdiklerini bile gördüm. Sırf arkaya bağlayıp çekebilmek için. Bu Trafiğin çekicileri KASAP!
Aynen büyük konuşmayayım ama böyle bir kanıtla anasını ağlatırdım bu işi yapanların. Anında tazminat davası açardım.
|
|
![]() |
|
yunusacar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yunusacar
benim arabamı bu hale getirceklero memurun sorumluların halini düşünemiyorum :)
|
|
![]() |
|
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
BMW de hasar oluştu mu acaba? İçim cızz etti be! Kendi arabam olmadığı halde..
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |