![]() |
|
206 Yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2014 Saat 11:14 |
|
Arkadaşlar arabaya jant aldım ama araba çok yüksek internette bazı markalar ucuz apexi ,fk gibi bunlardan alsam herhangi bi sıkıntı olurmu,lastik ölçülerim 195 55 15 . 3,5cm alacağına hiç alma diyen var 5 cm alsam lastikte felan sürtme yaparmı ?
|
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
5cm fk alabilirsin, kullanıyorum memnunum. 3.5 düşürmez arabayı. 5 al anca iner yere.
bu arada lastik ölcülerimiz aynı, buna göre sen de5cm fk alırsan, lastikle camurluk arası bir parmak girecek kadar düser. |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
forumdan bir arkadaş fk yayları satıyor bir iletişime geçin isterseniz. 5 cm ise işinize yarar.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34842&title=206-dan-cikma-spor-yay edit: link Düzenleyen herry - 27 Mayıs 2014 Saat 11:44 |
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
benim gözümde yay saçmalıktır. genede senin tercihin illa takıcam diyosan 3,5 luk derim fakat arabadan arabaya değişiyor aracı ne kadar düşürceği
|
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben 3,5 alsam arkayı hiç düşürmesem diyorum nasıl olur acaba ?
|
||
|
||
![]() |
||
|
3.5 alısan, eski hali ile hemen hemen aynı olacagı icin arkaya dokunmasan da olur tabikide.
|
||
|
||
![]() |
||
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
|
ben apexi 5cm taktım bir ay önce, yaylar okadar yumşakki dalgalı yolda amerikan arabaları gibi yaylanıyo, sanırım eibach daha sert o yüzden herkes memnun. Tavsiyem ya eibach takın yada hiç takmayın ben geri sökmeyi düşünüyorum onlarda elimde patlar büyük ihtimal boşa masraf.
|
||
![]() |
||
ercn86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
|
Apexi 5 cm arıyorum satacaksan pm atabilirsin herkes sert diyo sen yumuşak dıyosun :)) |
||
![]() |
||
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() arkadaşlar mesafe resimdeki gibi motor 1.6 kararsız kaldım kaç cm alacağımda.apexi yumuşak demiş arkadaş o daha mı iyi olur :) |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |