![]() |
|
kapılar için yalıtım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2014 Saat 23:35 |
arkadaşlar 206 kapılar için yalıtım yaptıran yokmu istanbulda soyle işin ehli olan usta versekte yapsa varsa tavsiye edilen ustalar gidelim birde maliyeti ne olur
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
![]() ![]() ![]() ![]() |
izolasyon zahmetlidir. benim araca kendim yaptım ama kapıları ustaya yaptırdım. bayağı paramı aldı ve şimdi artık bu işle de uğraşmıyor malesef.. el becerin varsa kendin de yapabilirsin..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
barış abi merhabalar sende mi buradasın :) ben fordcmax :)
ustam yalıtım için şöyle bir örnek vereyim ben biraz başka ürünlerde aldığım için bu ucuza geldi fakat gerçekten güzel oldu kendim yaptım 5 dakikamı aldı yapması 2 kapı için 79 euro tuttu. birde benim ki cc kapı az daha uzun olmasına rağmen yetti tam tamına işte resmi öncesi sonrası
|
|
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Her an her yerde karşına çıkabilirim
![]() Örnek güzel..kapı takıp sökebilen birisi yapabilir. Benim imzadaki linkte de bagaj izolasyonum var. 10 tane 50x50cm plaka 100tl, arkadaşım satıyor.. |
|
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
arkadaşlar bu kapı veya bağaj izolasyonu ne işe yarıyor yani burdaki amaç nedir öğrenebilirmiyim ?
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Ses izolasyonu sağlıyor..titretişimi engeller, zıngırtıyı keser.. Kaportayı kuvvetlendirir..
|
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Aynen öyle, bu şekilde engellersin. Benim üye araçlarında konum var. Arabanın bagajına izolasyon yaparken ayrıntılı anlatım yaptım. Adetaş diye bir firma var. Oradan da akustik sünger aldım. Bagaj tabanına ve çamurluklara erkurt izolasyon yapıştırdım. Bagaj kapağının içine de akustik sünger koydum..
|
|
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
kendim yapacagim kadar firsatım olmuyor o yüzden ugrasan biri varsa tavsiye istemiştim ama tsk ederim cvplar için saolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |