![]() |
|
206 HDI ARACıM 170000 de |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2014 Saat 12:12 |
Arkadaşlar bugün nette gezerken dizel yakıt katkısı ve temizleme ürünleri gözüme carpti kullanan arkadaşlar var mı işe yararmı yararlımı bilgi alabilirmiyim araçımda performansı iyi ama ileriye dönük olarak önlem alma amacındayım.
|
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence kullan ben ara ara kullanıyorum aracım şuan 210.000kmde
|
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hangi markayı kullanıyorsun ?
|
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
piyasada değişik bir sürü ürün denedim.Bence en iyisi carbonclean in ürünüydü.Karbonteknik firması piyasaya satıyor.Hepsiburadadan aldım pek çok kez.Elf in ürünleri var.Hemen hemen hepsi deterjan bazlı olduğu pek bir farkı yok diyebilirim.
|
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |