![]() |
|
206 bir kaç sorun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2014 Saat 02:27 |
Merhabalar iyi forumlar,1 ay kadar önce ender rastlanan 2006 model 32 bin km de orijinal km 1.4 xdesign araç aldım.Alır almaz ,yağ yağ filtresi değiştirdim.Lpg taktırdım hemen malum yakıt fiyatları
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de 2 satırlı bilgi ekranının saat kısmı belirginken sol kısım ışıgı çok az özellikle güneş vurdugunda gözükmüyor ama ampulden mi kaynaklanıyor.3 satırlı ekran düşünmüyor değilim hani
![]() |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
hayırlı olsun araban kardeşim. bende bir bucuk aydır 206 dizel kullanıyorum direksiyonda bende öle bi sıkıntı yok ama benim pederin corollasındada durdugu yerde sonuna kadar cevirince zirnngg diye ses yapıyo ama sıkıntı olmadı 4 senedir. arızada bulamadılar zaten. vitese gelince aynı durum bendede var galiba hepsinde var forumda anladıgım bu lcd ekranın arkasında 3 tane led var o patlamıstır sökmüşken 3 satır tak derim :) ben öle yapacam .)
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O ekranı sökmek zor değil, ampül 1 lira. Hiç anlamıyorsan elektrikçiye git ampülün patlak olduğunu söyle 5 dkda 5-10 TL'ye halleder.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Teşekkür ederim yardımlarınızın için.3 satır ekranı ankaradan nerden temin edebiliriz montaj yaptırabiliriz?
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
forumda benim paylaştıgım ve araştırma yaparken sordugum bir yer var konya ordan alan arkadaşlar var birde forumda izmirde satan arkadaş var .
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Montaj işi çok kolay hocam, ekranın üzerinde ki kasketi çıkarıyorsunuz, ekranın altında iki tane vida var vidaları açıp çıkarabilirsiniz, bide soketi var tabi. 3 satır ekranı sahibinden.com üzerinden bulabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Sahibinden.com da ikinci el 3 satır ekrana 200 tl istenmek fiyat çok gibi geldi ama bilmiyorum.Bunu hangi tuşu kullanarak kullanabiliyoruz peki?
|
|
![]() |
|
memet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
bu forumda gozume carptı 3 satır ekran 170 tl dıye sıte içinde arastırırsanız bulacagınıza emınım
|
|
2004 1.6 quicksilver 123000
|
|
![]() |
|
memet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
2004 1.6 quicksilver 123000
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Öncelıkle Hayırlı olsun aracınız .
1.Dıreksıyon çevırmesınde gelen sıkıntı buyuk ıhtımal ön takım sıkıntısı salıncaklar çunku 206 larda ön takım naziktir öyle diğer araçlara benzemez .Bu ıhtımal değilse eğer direksiyon takımı uzerıne yoğunlaşılabılır ancak buyuk ıhtımal salıncaktır. 2.206 da vites geçişleri serttir özellik benım aracımdada ılk çalışmada 10 dk boyunca 2.vıte cartlar daha sonra yol yaptıkça rayına oturur bence bunun çozumunu hıç aramayın kabullenmeye bakın ben öyle yaptım çunku haybeye aracı kurcalattığına değmiyor. 3.Sese gelince subap ayarınız bozuk olabılır veya motor kulakları ıle ılgılı bır durum olabılır sarsıntıyla bırlıkte ses yaratıyor olabılır bu durum . |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Teşekkür ederim temennileriniz için,ön takıma baktırdım sağ rot başı ve bilezik başlamış ama acelesi yok tarzında şeyler söyledi servis yapmışken elden geçireceğim ön takımı komple diye düşünüyorum.Ses konusu şöyle her zaman yapmıyor çok nadır sarsıntı kesinlikle yok,12 km falan yapıyorum genelde tam evin önüne gelip kontagı kapatacakken o dizel gibi ses geliyo anlamadım gitti.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Benzer bir problemi ustaya sordum iticilerden geliyor dedi yağ değişiminden sonra düzelir dedi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Yağ ve yağ filtre değişimini yaklaşık 1.5 ay önce yaptırdım.Ortalama 2.500 km civarı yol yaptım uzun yol tarzı diyebileceğim.Ancak kafama takılan işlem markasını bilmediğim ama 10w40 koyuldu.Acaba ondan mı oldu bilemiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |