![]() |
|
anlik tekleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmetselvi_58 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2014 Konum: ECEE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetselvi_58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2014 Saat 20:24 |
Arkadaslar mrb oncelikle herkese hayirli kandiller
Forma yeni katildim 206Hdi filine kullanicisiyim aracim 1.4dizel Soyle bi sikintim var araci sabah calistirip bi dort bes Kilometre yol gittikten sonra tirafikte yada isiklarda durdugum zaman aracim hur hur diye saniyelik teklip duzeliyo ama bu esnada araca dip gaz yaptigin zaman ikibin devirde kesiklik yapip duman atiyor tabi bu soylediklerim seyir halindeyken deyil ya isiklarda yada park halinde hisstiliyo basina gelen varsa Lutfen yardim Not sogukken yok arac tam isindigindada yok hararet yetmislerdeyken oluyor Düzenleyen mehmetselvi_58 - 25 Mayıs 2014 Saat 20:34 |
|
![]() |
|
mehmetselvi_58 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2014 Konum: ECEE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetselvi_58
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bide bu maf sensoru olabilir diyolar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetselvi_58
Yokmu yardim edecek arkadaslar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetselvi_58
Yokmu arkadaslar bilgisi olan
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetselvi_58
Benmi yanlislik yapitorum acaba
Oyle birsey varsa affola |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam normalde yapmıyor ama, dur kalklarda oluyor demişsiniz. aklıma ilk gelen şey sensör durduğunuzda ani durmada yani yapıyorsa aklıma sadece sensör yani map geliyor. ondan hariç sürekli yada hareket halinde yapıyor olsa bobinlerde sıkıntı olabilir diye tahmin ediyorum.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boğaz kelebeğini temizletin, sonrasında oksijen sensörüne bi baktırın. ateşleme olarak buji ve buji kablolarını değiştireli eğer 1 yıldan fazla olduysa bi bakın fazla bi şey çıkmazsa değiştirmenizi tavsiye ederim. bunların yanı sıra hava filtresinide temizletin 5-10 lira bişeyt olması lazım yararınıza olucaktır.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetselvi_58
Evet durdugum zaman hissetiliyor aksilik arza lambasinida yakmiyor
Sogukken de yok tam sicakkende yoh Hararet yetmislerdeyken oluyo Ayrica benim arac dizel |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetselvi_58
Sorunu hala cozemedim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |