![]() |
|
206 VİTESTE SALLANTI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2014 Saat 09:46 |
Arkadaşlar forumda da bazı arkadaşlar açmışlar ama tam net bi cevap bulamadım nette dolaştım ama sonuç yok . araçımın ön takımları komple değişti.motor kulakları değişti.baskı balata takımları dahil motor bakımları tirgeri çartı çurtu yagı na kadar hepsi bakımı yapıldı ama sorun şu vites kolu sallantısı cukur yerlerden gecerken yada tümsekli cukurlu yerde gezerken vites boştaymış gıbı hareket ediyor usta 206 halatlı olmadıgından normal dedi bende daha önce bu aractan kullanmadım nor malmi ve değilse çözüm ne dir. vites cubukları denmış onlerı değiştirince düzelirmi ?
Düzenleyen okaNStarss - 24 Mayıs 2014 Saat 09:52 |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vites topuzunun sallanması ya akısten yapar yata motor kulağından.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
![]() ![]() ![]() ![]() |
bir akslar kaldı onlarda oldumu motoru yenilemiş olcaz:)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Araç yükteyken yapıyorsa akslardandır ama sadece vites kolunu sallamaz araçta da titreşim hissedilir. Vitesin boştaymış gibi hareket etmesi normal değil, 4.5 yıl 206 kullandım öyle bir durum farketmedim.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
akstan benım araçta yapıyor motor takozları vs motora ve şaseye sarsıntı verır dırek olarak şanzumana etkı etmez ama aks öyle değil direk olarak şanzumanu sallıyor hemde bızım bunu gözle göreceğimiz kadar benım kol çok sallanıyordu düz yolda gıderken bıle gıttım aks tamır edılebılcek durumda dedı tamırcı oldu dedı 3 hafta hıç sallanmadı sonra ufak ufak eskısı gıbı olmasada tekrar sallanıyor ne kadar zararlı bılmıyorum ama güvenmedığım ıçın ustalara bu şekılde kullanıyorum .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
![]() ![]() ![]() ![]() |
arçta yük yok dediğim gibi düz yolda giderken bir sorun yok ama fafif tümsekli bir yerde giderken cok kötü sallanıyor motorla birlikte sallanıyor sanki :( ama motor ve şanzuman kulakları değişti açaba vites cubuklarından mı dicem bende onları değiştirmeyi düşünüyom ama size sorim dedim fazla bilgim yok bu araçtan
bide araçta jb nin 15 inç jant var aldıgımda vardı ondan da olabilirmi ?
Düzenleyen okaNStarss - 24 Mayıs 2014 Saat 17:18 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |