![]() |
|
406 (2.0 sv ve st) hk. görüşleriniz.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cngz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2014 Konum: TÜRKİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2014 Saat 00:14 |
s.a arkadaşlar 406 almayı düşünüyorum 1999 model ikiside 65000 de falan iki tane buldum,birisi otomatik(st) diğeri manuel(sv) hangisini tavsiye edersiniz dayanıklılık ve en önemlisi yakıtı nasıldır!! zaten lpg li alıcam yada taktırıcam yalnız kafamı karıştırdılar piyasada çok yakar lpgli de olsa diye sizlere danışmak istedim.
|
|
![]() |
|
cngz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2014 Konum: TÜRKİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgisi olan yokmu :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sanzımanların yarattıgı problemleri yada kronik sorunlarını bilmiyorum fakat ben olsam otomatik alırım^^
Düzenleyen dogan106 - 24 Mayıs 2014 Saat 14:51 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Otomatik şartınız yoksa manuel tavsiye ederim, Peugeot'ların otomatik şanzımanları pek sağlıklı değil malesef.
|
|
![]() |
|
genelde manuel tavsiye ediyorlar.yakiti hakkinda bilginiz varmi peki
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yakıt konusunda malesef bilgim yok.
|
|
![]() |
|
tesekkür ederim cevaplariniz icin insallah araci detayli bilenler yazar.
|
|
![]() |
|
osman_bora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba
2003 model 2.0 hdi st modeli var bende ,gayet memnunum yakıt konusunda motor gücüne göre gayet ideal, 90 km hızı gecmezsen sabit hızda 5,5lt şehir içi 8,6 lt yakıt harcıyorum ,konfor olarak oldukça rahat bir araçtır,1999 model 65000 km bulmak çok zor km kontrol ettir düşürülmüş olmasın ,ikinci el şans işidir, bakımları yapılmış araç olsun ,iyi günler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |