![]() |
|
EVLAT SATIŞTA :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2014 Saat 16:28 |
|
Artkadaşlar Benim eski evlat satışta İlan koymuş Alan Arkadaş Fiyat İçin Bi yorumum yok. Bakmak Almak yada düşünen olursa diyede burayada koyuyorum. Aracı biliyonuz bende arada bi gidip görüyorum araç halaa aynı araç bi kaç eksiği vardı benden kalan onlarıda arkadş tamamlamış. Herkese Keyifli Formlar...
İlan No: 165513910
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geri al Reco LPG' de takılmış hazır
|
||
![]() |
||
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
|
Hayırlı satışlar olsun
|
||
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
Hayırlı Satışlar , Sen Kaça Satmıştın ?
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
Dogan abi lpg'yi ben taktim 212.000 de iken. :) 11.500`e verdim. Ama sunuda bilin gectigimiz yaz 13.000`e vermedim. Ozamanlar satmaya niyetli degildim. Zaten ihtiyaciniz oldugunda satilmaz bunlar...
![]() ![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlı satışlar Kuşçu :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
yuh bee 14bin ne arkadaş
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
yorum yok aga mal ortada mantığı ve keyfe keder mantığı heheh :)
abi araç benden çıktı, şuan yeni sahibinde ama yinede eyvallah :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bu arabaları istediğin fiyata ancak. *Yolda biri durdurcak *abi bokunu yiyim sat cicek *Benzinlikte pompacı nasiplenicek *Yada 14.bin tl' ye koyup 3 sene bekliyeceksin ancak öyle
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hayırlı satışlar.
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
|
abi bende en son açtığım 106 konusunda ve diğer106 satışları ile alakalı konularda bundan bahsetmiştim ama ne hikmetse herkes kendi aracı için değil diğer 106 & 306 lar için aynısını söylediler. Yorum yok :) ama dediğim gibi ben 13.000'e geçtiğimiz yaz vermedim ve arabada yaptığım değişikliklerin çoğunu yapmamıştım
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |