![]() |
|
2500 devirde takılıp 1500e kadar gaz yememe |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bluellay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2014 Saat 15:54 |
Çok nadiren, özellikle araca kontağı takar takmaz göstergelerin oturmasını beklemeden çevirip çalıştırdığımda ilginç bir sorun ortaya çıkıyor. Hareket edip devir 2500e gelince aniden araba gazı kesiyor, devir yavaş yavaş 1500e kadar düşüyor. 1500e gelince tekrar hızlanıyor. 2500e gelince yine aynı gazı kesiyor.
Çözüm olarak kenara çekip kontağı kapatıyorum. Gösterge söndükten sonra tekrar kontağı çevirip gösterge ışıklarının oturmasını da bekledikten sonra çalıştırırsam düzeliyor. Sanki hız sabitleme özelliği var da bunu hız yerine devire bakarak yapıyor ve araca 2500 devirin yukarısına çıkmasına izin vermiyor... Fikri olan?
|
|
206 X-Line 1.4 5K Benzin+LPG 2004 model
|
|
![]() |
|
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hemşerim ve abim mümkünse ışıkların sönmesini bekle çok fazla ışık yok zaten pejolar da sıkıntı olmuyorsa öyle yap hep. beyne zarar verirsin beyin engelliyordur onu başka ne olabilir diye düşünürsem gaz kelebeğinde sıkıntı olabilir diye fikir sunayım.
benim 206 cabrio da ışıklar sönmeden çalıştırırsam abs veya başka ışıklar takılıyor ama sönmesini beklersem sorun olmuyor o yüzden 3 saniye sabır :D
|
|
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
|
![]() |
|
bluellay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yorum icin tesekkurler. Devir duzensizligiyle ilgili hangi durum olsa gaz kelelegi cevabi veriliyor ama okudugum 10 sorundan belki 1 tanesinde sorun ordan kaynakli cikmis.
Benim de tahminim beyinle alakali olmasi yönunde. Yalniz beynin yazilimini yeniden yuklettirsem duzelir mi acaba diye dusunuyorum? Çünkü temelde hız sabitleme özelliğine benziyor ama öyle bi donanım yok. Tabi yazilim yeniden yuklemesi yapılıyor mu onu da bilmiyorum. |
|
206 X-Line 1.4 5K Benzin+LPG 2004 model
|
|
![]() |
|
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bakımı gelmiş olabilirmi ? Arkadaşla partner vardı oda aynısını yapıyordu bakım zamanı gelince kendini kısıtlı yor gibi bişiler demişlerdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |