![]() |
|
Lpg Yakit Tuketimi Hakkinda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Naclore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2014 Saat 03:02 |
Arkadaslar benim ufak bir sorum vardi;
Aracim 307 1.6 otm. aracimda lpg yakit tuketimi hesaplamak istiyorum ama depoyu daha hic fulleyemedim ve gunumuz sartlarinda da benim icin suan zor. Yol bilgisayarinda ort. Yakit 11.9 olarak gozukuyor bu şekilde bir Hesaplama yapabilir miyim? Yada depoyu fullemeden halledebilir miyim? |
|
Peugeot 307 XT Tiptronik 2004
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ortalama yakıttan hesaplamaya cıkarsak suankı benzin degerın 11,9sa 2-3lt daha fazla LPG yakarsın 14lt fln fakat bu deger normale gore yuksek.. Sıfırlayıp tekrar bi deger elde edersen daha ıyı olur.. ortalama degerın 8,3 gibi degerler olması gerekıyo, senın kı 11,9 fazla geldı bana..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Ortalama 12 litre civarında bena aracım 0,27-0,28 TL yakıyor kilometrede yani 27-28 kuruş (benzin hariç araç otomatik) bende sabah 2 km akşam 2 km gidiyorum ortalama tüketim 12 litre civarında Ankarada lpg 2,37-2,40 TL aralığında alıyorum lpg yi
|
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ortalama tüketime göre hesaplaman zor, depoyu bitiretek dene, ama biraz benzinde kullanmak zorunda kalırsın, lpg bitene kadar aracı kullan sonra 20 liralık lpg al ve tekrar bitene kadar kullan, sonra hesapla.
|
|
![]() |
|
Naclore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
11.9 bencede fazla annemle ortak kullanıyorum aracı bakıyorum ışıklarda yarış pilotu gibi kalkıyor arabayı devirli kullanıyor malesef anlatıyorum yok arkadaki korna çalıyor falan filan :) Bende sakin sakin hemde manuelde düşük devirlerde kullanmaya çalışıyorum ama annem fazla kullandığı için çok yaktırıyor malesef
Haziranda işe girip çalışıcam o zaman kendim yaparım Düzenleyen Naclore - 23 Mayıs 2014 Saat 13:15 |
|
Peugeot 307 XT Tiptronik 2004
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |