![]() |
|
Satılık Michelin Primacy3 205/55/16 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alper134 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2014 Saat 18:54 |
Arkadaşlar yanlızca 5 bin km kullandım,yıpranma vb. yoktur. Jantlarımı büyüteceğim için satıyorum yoksa lastiklerden çok ama çok memnunum. ilk günkü gibi duruyor hiç bir yıpranma bulunmamakta. Lastikleri 2 ay önce Tanesini 215 TL almıştım yani 860 TL. Lastiklerin üretim yılı 2013 bizim araçlar için en uygun lastiklerden bilenler biliyor zaten..
Fiyat olarak Foruma özel 550 TL istiyorum. Sanal pazardan ilan açılıp kredi kartına taksitle alınabilir (5% sanalpazar komisyonu eklenecektir) , Lastikler Ankara veya İstanbul elden teslim edilir. |
|
https://www.facebook.com/icantdothatyet
Alper Arslan |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |