![]() |
|
206 3 satır ekran |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2014 Saat 12:11 |
|
Arkadaşlar sahibinde bir ilan buldum 3 satır ekran 206 daha önce bu arkadaş dan alan var mı bu ekran sağlam mıdır acaba ?
ilan==> http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-yol-bilgisayari-ekrani-163916100/detay
Düzenleyen okaNStarss - 21 Mayıs 2014 Saat 12:19 |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Forumda SDYMZ nickli arkadaş bu linkten almıştı yanılmıyorsam, kendisine özel mesajla ulaşıp sorabilirsiniz.
|
||
![]() |
||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tsk arkadaşım pm attım.
|
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
![]() |
||
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
Memnun kalırsan bilgim olsun, bende alabilirim.
|
||
SEN GİDERKEN...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
307 lerdeki seriler solma yapıyormuş galiba ama ????
|
||
![]() |
||
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
Evet, o yüzden 307 ekranı 0 olsa dahi almak mantıksız çünkü tekrar solacak.
|
||
SEN GİDERKEN...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
benim sordugun 206 ekranı ama ? :)
|
||
![]() |
||
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
|
bel aldım sorunsuz kullanıyorum (yaklaşık 6 ay oldu) Konyadan emin bey
hatta geçenlerde dış sıcaklık 30 dereceyi buldu aracın içi camın ısıtması nedeniyle daha fazlaydı ancak ekran normal göstermeye devam etti
Düzenleyen aokaymaz - 21 Mayıs 2014 Saat 15:53 |
||
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
307 ekranımı yoksa 206 mı ?
|
||
![]() |
||
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
|
evet ilanın yanında da (sağ üst köşede) ismi görünüyor zaten. 206 ekranı aldım ben.
|
||
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
|
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |