![]() |
|
Siyah duman |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aarh ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2014 Saat 21:14 |
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar.
Aracım peugeot 206 1.4hdi panelvan tipi araç. Sorunum ise aracım 2000 deviri geçtikten sonra siyah duman atmaya başlıyor biraz daha fazla yüklenirsem duman aşırı artıyor. Bi kaç kişiye sordum sorun enjektörden olabilir dediler fakat araçta ne tekleme nede rolantide düzensizlik var yakıtıda 0.23 kuruş civarlarında geziniyor acaba sorun ne olabilir birde size danışmak istedim.Not:Arabada herhangi bir yazılım yada chip uygulaması yok. Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katalizör tıkalı olabilir.
egr de problem olabilir. Enjektörden olabilir. Benimde aynı şekildeydi arabayı sattım uğraşamadım. |
|
![]() |
|
Aarh ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Bir ara baktırayım o zaman teşekkür ederim. Peki komple enjektörleri ve turboyu değiştirmeye kalksam ne kadar masrafı olur bana turbodanda ses gelmeye başladı çünkü
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
baktırmadan emin olmadan değişmek mantıksız olur az para degil enjektörler. enjektörler ve turbo değişmeye kalksan orjinal set olarak 1600-2000 civarı enjektör seti 600-700 civarı turbo birde işçiliği var. Turbo işinede gelince eğerki yokuşta fln turbo çekişte bir problem yaratmıyorsa bitene kadar kullan. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |