![]() |
|
3d işinden anlayan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2014 Saat 14:57 |
|
Arkadaşlar 2 gün önce lg 50 inç pb690v modelini aldım (1600TL ye geldi) ucuz aldık diye sevinirken gözlük olayı aktifmiş gözlük fiyatları bir hayli pahalı..ama bazı yerlerde samsung 5100 gözlükler uyumluymş bunlarda 30-50 tl arası satılıyor...bu konuda bilgisi fikri olan varmı
son iki ürün kalmış stokta :D http://www.n11.com/lg-50pb690v-3d-fhd-smart-plasma-tv-P22974263 Düzenleyen C@GL@R - 21 Mayıs 2014 Saat 07:46 |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Uyarmı bilmiyorum ama ben eski tv'me ebaydan yarı fiyatına almıştım, ebaya bakabilirsin, eğer iade şansın varsa tv'yi iade et pasif gözlüklü bir tv al, benim ufaklık samsungun paneli patlattı, lg pasif gözlük aldım 3d'den keyif almaya başladım ,aktif gözlüklerle 1 filmi bile bitiremiyor insan baş ağrısı ve görüntüde titreşim hissediliyor.
|
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
bana plazma önerdiler tepkime olarak daha iyi diye 600hz mi neymiş maç film vs..daha iyi dediler ondan plazma aldım plazmalarda malesef hep aktif gözlük...dediğiniz gibi pasifler baş ağrısı yapmıyor..
|
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
pasif gözlük gözü yormaz aktif gözlük gözü yorar ve baş ağrısı yapar hemde pahalı iade şansın varsa LG al ekranın önünde bi kat tabaka var bu nedenle sağlam kırılmaz LG paneli. bende 42lm760s var çok memnunum 6 adette gözlük var
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
|
benimkide lg ama plazma :) valla ucuz aldım dostum 1500 e geldi puanla birlikte 50 inç bu fiyatlara bu özellikte bulamadım gözlüklerde samsungun 5100 tam uyumluymuş...evet pilliler baş ağrısı yapıyor ama işte bilemedik alırken salak satıcıda bişiden anladığı yok gelince son kararı veririyim..ekran olsun görüntü olsun internete girmesi çok hoşuma gitti 3d de film izlicemi sanmıyorum öyle oturup saatlerce ama işte bakalım :) bugunde 47LS620S modeli düşmüş baya onu alabilirim
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Eski derken eskidiği için değiştirmedim Doğan, bizim ufaklık daha tv iki aylıkken paneli patlattı, panelede nerdeyse yeni tv parası istediler onun için bende yeni aldım. Bir gün buyrun gelin size arşivimin en nadide filmlerinden izleteyim :)
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Ben yakın zamanda 1550 liraya 42la620s almış birisi olarak 1500tl ye 50 inç ekranlı bir televizyonu çok iyi aldığınızı söyleyebilirim. Dün biraz deneme amaçlı 3d demolara baktık, bir de bir kaç film var bizde. Hocam şunu söyleyebilirim bu 3d filmlerin daha çok geliştirilmesi lazım çekim teknikleri olarak. Demolar harika ama filmler o kadar da değil bence. Zaten evde otururken 3d aklımıza pek geldiği de yok sizin gibi. Misafir geldi onunla izledik biz de. Bence dursun sizin televizyon iyiymiş
![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
hala izleyecez bizde o arşivden :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
evet doğru iade etsek bu fiyata alamam yukarda link yükledim isteyen alabilir 1750 şuan 111 tl bonus veriyor |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |