![]() |
|
KREDİ KARTI AIDATI VE DOSYA MASRAFI İADESİ HK. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2014 Saat 14:44 |
Arkadaşlar çoğumuz kredi kartı kullanıyor ve kredi çekmiş insanlarız. Bunların İadesinin olduğunuda duymuşsunuzdur. DOsya masrafının ve kart aidatlarının iadesi için yapılacak aşamaları bilen veya alan arkadaşlarımız aramızda varmı? Varsa neler yaptılar internettende araştırıyorum ama şimdilik bi yere gelmiş değilim. Sizlerdende yardım istiyorum olumlu sonuçlar çıkarsa hepimize yararı olucağından hiç şüphem yok çoğu aracına jantını yada tesisatını bile koyar güzel paralar var çünki :) Evet arkadaşlar tam destek sizlerle birlikde bi beyin fırtınası yapalım...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Reco' m sınırları zorlamaya çalıştığın konudan sonuç alıcağını zannetmiyorum. Çünki kredi kartı alırken imzaladığın evrakların bi kısmında mutlaka o madde yazıyodur. Ayrıca başarsan bile ancak çok uzun yıllardır aynı kartı kullanan kişiler sonuç alabilir. Genelde halkımızın %90' ı kredi kartını 1-2 ayda ortalama 2-3bin tl doldurup sonra bu borcu yapılandırıp 1 senede ödediği için e haliylede kartta istikrar olmadığı ve kapatıldığı için sanmıyorum yolumuzu bulalım
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
yok abi araştırmalarım sonuç vermeye başladı. 10 yıla kadar olan dosya masrafı ve kredi kartı aidatlarını alabiliyorsun dilekçe örneklerini nereye yazılacakların onlardan gelen cevaplara kadar tüm evrakları indirdim netten akşam evde oturup okuyucam ve kararara.com diye bi yer var oraya uye oldum ordan bi arkadaşa yazdım oda cevap yazdı o cevabıda ekledim evraklarıma hesaplamalrım sonucunda 2400 lira kadar bi para yapıyor dayım elektronik cihazlarda bilir kişi olarak görev yapıyor ve bi aile dostumuz ticari davalardan sorumlu karşı yaka hakimi onuda aradım yarında onunla görüşücem işi yok abi zamanımda bol işin ucunda güzel para var elde ettiğim sonuçları ve sıralamasını burayada yazıcam herkesin bilgisi olsun şerefsizlerden ne koparsak kardır. senin zihniyetinle davrandığımız için bir şey yapmıyoruz ama sonuç alan şu anki iş yerimde de arkadaşlarım var onlardanda yardım alıcam. :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
bana bak bankanın avukatları güçlü olur anladığım kadarı ile bankayı dava etmek gerekiyor. Koparıcam diye kopma sonra
![]() |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Yardır recoo takipdeyim :)
Almadan gelme göreyim seni :D Düzenleyen Burak - 20 Mayıs 2014 Saat 15:32 |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
tüketici hakları heyeti millet davalarla uğraşmasın diye abi. 1238 liraya kadar bu heyetlerin yazısı yeterli! üstü için mahkeme :)
![]() ![]() ![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
iyi bakalım Reco patlamadığın sürece sorun yok kardeşim
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Reco bizim berber Mehmet'i biliyosun dün sana ağda yapan :) Onlar ev alırken 4-5 bankadan kredi çekmişlerdi geçen aylarda hepsinden dosya masraflarını geri aldılar, detayları sorar öğreniriz.
|
|
![]() |
|
helal olsun adama öğreniceklerim var
![]() ![]() ![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
hocam 1)kredi kartı aidatları bu seneye aitse müşteri hizmetlerini arayacak iadesini talep edebilirsin.
2)kredi dosya masrafları için yaşadığınız ilçe kaymakamlığa gidip orda Tüketici Hakem Heyetinden konu ne ise onla alakalı dilekçe alıyorsun (dosya masrafı, ürün iadesi falan gibi) istenen evrakları onlar söylüyor onlar hazırlayıp oraya veriyorsun sonra uuuzun bi süre bekliyorsun örnek benim başıma geldi ben int ten bi ürün aldım aynı gün iade ettim satıcı kabul etmedi bende Hakem Heyetine ver dim 9 ayda sonuçlan dı Satıcı kararı tanımadı yani paramı iade etmedi bende o kararla bilirlik te icra mahkemesine gittim yaklaşık 1 ayda o sürdü sonra satıca yaptığım masrafları ve karar çıktıktan sonraki zaman süresin faizi ile birlikte ödedi. yani kısaca uğraşmak lazım 3 kuruşluk şey için değmez dememek lazım
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
tebrik ederim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
timess ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Bağlı bulunduğunuz kaymakamlığa müracat edin. (tüketici Hakem heyeti)büyük bir ihtimalle sizin lehinize karar verir. banka tekrar mahkeme yoluna gidebilir. ama sonuç pek değişmez iadenizi alırsınız.
Düzenleyen timess - 20 Mayıs 2014 Saat 18:47 |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
recep harbiden araştıralım eğer bende bunları geri alırsam arabamı hiç satmadan sıfır 2. bi araba alabiliyorum gibi ama şöylede birşey var bundan 4 ay önce world kart ekstremde aidat yansıtılmıştı aradım aidat ödemek istemiyorum dedim ya iptal edin yada kartımı kapatın dedim kızda dediki kart aidatları bankamızın prosedürü gereği alınmak zorunda çıkan son yasa kart aidatlarını kapsamıyor ama sizi kaybetmek istemeyiz önümüzdeki ilk 3 ay içerisinde kartınızdan 750 tl harcama sözü verin 1 yıllık kart aidatınızı iade gösterelim dedi bende tamam dedim 1 gün sonra düzeltildi lafın kısası bankalar bunları ödememek için bi kampanya bişiler yapıp ödeme yapmıyorlar
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kuşçu, bende nokia e72 almıştım 4 sefer aynı sorundan tamire götürdüydüm. En sonunda tüketici heyetine gittim dilekçe felan yazdım. Git-gel, git-gel derken 6 ay geçti sonra nokiadan aradılar gel paranı al dediler. kuruşuna kadar aldım :) Yanlız bir şey öğrendim, daha önce çekmiş olduğunuz kredilerin dosya masraflarını geri aldığınızda yine kredi ihtiyacı olup herhangi bir bankaya gittiğinizde kredi çekme işleminiz çok zorlaşıyormuş çıkmıyormuş.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Tek bildiğim taktik kapattırıcam kartı sadece finansbankla yapı kredide işe yaradı bu sene finansbanktada yaramadı kapadım sadece yapıkredi kullanıyorum.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Ben de şimdi sordum biz Vakıfbanktan maaş aldığımız için aidat kesmiyorlarmış. İnşallah başka kart da almam da ihtiyaç da duymam.
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
http://forum.donanimhaber.com/m_65686825/f_//tm.htm#91658277
bu kredi masrafları için, sonuna kadar okuyun :) kredi kartı aidatı daha kolay. onu hemen veriyorlar. ben daha önce aldım. 1.) önce kredi kart aidat kesintilerini gösterir ekstreleri edinmelisiniz. 2.) bankaya yazılı dilekçe ile aidatları iade istersiniz. 3.) iade edilmezse, neden etmediklerini cevap olarak yazdıkları belgeyle ve ekstrelerlerle tüketici hakem heyetine başvurursunuz. Düzenleyen albayman - 21 Mayıs 2014 Saat 14:01 |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
vakıfbank çalışanı olarak yazıyorum ![]() kesilmediği doğrudur. vakıfbank maaş alan müşterilerden emeklilerden, kartın üzerinde ases, meb, yada kamusen logosu olan kartlardan kart ücreti almaz. diğer konunun ayrıntısını çok iyi biliyorum ama burdan yazamıyorum.
|
|
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
|
![]() |
|
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
tüketici hakem heyetlerinden başvuru yapıldığını duymuştum bende 6-7 ay kadar sürüyormuş ama olsun hiç olmamasından iyidir.benimde 10000 tl lik kredi var bende başvuru yapacam işleyiş hakkında sizlerede bilgi veririm arkadaşlar
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |