![]() |
|
206 yedek anahtar fiyat |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2014 Saat 11:18 |
||
Arkadaslar 2004 model 206 aracima yedek anahtar yaptırmak istiyorum Çorlu da aldığım fiyat kumandalı 260 tl kumandasiz 100 tl sizce fiyatlar uygunmu yardimci olabilirmisiniz yorumlariniza gore siparis verecegim.
not: fiyat servisden degil normal anahtarcidan alındı |
|||
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Şuan ki fiyatları bilmiyorum ama şöyle bir örnek vereyim, 2 yıl önce bende anahtar yaptırmak için 3 serviten fiyat aldım, Berke 270, Mepa 220, Baykaralar 192 TL fiyat verdi, Küçük bir indirimle 184 TL' yaptırdım.
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
Baykaralar ' a mı yaptırdın abi ?
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Sence??
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
Diğerleride indirim yapıp o fiyata yaptırmış olabilirsin :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
||
Arkadaslar baykaralar istanbulda servis galiba buradaki servis fiyatını ogreneyim ama sizin 3 servis arasında baya fark var
![]() Düzenleyen fxmen - 20 Mayıs 2014 Saat 15:50 |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Küçük bir indirimle yazmışım Burak, niye işi yokuşa sürüyosun :) Servislerin 3'de İstanbulda Hocam. |
|||
![]() |
|||
||
Ayıptır yöneticisn birde niye üyeyi tersliyosun desene sende evet baykaralarda indirimle yaptırdım diye :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Corlu Gorenler plaza servis fiyati anahtar parca 178 tl işçiliği 100 tl indirimli 270 tl
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |