![]() |
|
Ön cam patladı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
athelas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2014 Saat 08:41 |
Selam arkadaşlar dün sokakta çocuklar top oynarken ön camı patlatmışlar yuvarlak bir şekilde çatlamış cam nasıl olduysa.nerede değiştirebilirim maliyeti nedir hiç bilmiyorum sensörlerin cama bağlı olup olmadığı fiyatı etkiler diyorlar araç 2007 model 307 sw comford daha önce cam değiştiren arkadaşlar varmı acaba yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun. kaskon varsa oradan değiştir
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35111&title=307-sensorlu-on-cami-degistirdim
Bu konu size yardımcı olacaktır.
|
|
|
|
![]() |
|
athelas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Sağol kardeşim demin bir yeri aradım aracının 9 çeşit camı var dedi.üzerindeki cama göre fiyat vericekler.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Geçen Sene taş sekmesi ve ardından basınçlı suyun cama sıkılması sebebiyle benim 106 nın' da ön cam gitmişti. Tavsiyem bu işi serviste yaptırmanız ön cam çok tehlikeli.
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim bildigim kaskolar senede 1 yada 2 defa ücretsiz ön cam değişimi yapıyorlar
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
Araçta kasko yok malesef.Servisde çok pahalı mecbur dışarıda ce belgeli bir cam taktırıcam artık. 9 çeşit camı varmış nasıl bir camı varmış bende merak ediyorum.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
çok geçmiş olsun
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Sağol kardeşim.Tamda arabamın ağır bakım zamanı gelmişti, şimdi üzerine birde bu cam eklenmiş oldu.Her işte vardır bir hayır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |