![]() |
|
yaylar ve torsiyon yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
preadator06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2014 Saat 20:30 |
|
Arkadaşlar öncelikle merhaba...beklediğim eibach 5 cm'lik yaylarım geldi yaylar ikinci el olmasına rağmen resimlerdede gördüğü gibi çok temiz ve üstünde kesme vs. işlem yapılmamış...şimdi ANKARA'da bu yayları sorunsuz taktırabileceğim ve torsiyon ayarı yaptırabileceğim bir yer arıyorum yardımcı olursanız sevinirim herkese çok teşekür ederim...
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen preadator06 - 19 Mayıs 2014 Saat 20:33 |
||
106 XR
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlı olsun dostum, güle güle kullan :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı olsun
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
preadator06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
|
eyw. sağolun arkadaşlar'da...nereye gidip taktıracağımı hala bilmiyorum :(
|
||
106 XR
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Güle güle kullanın ...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
Ankaradaki arkadaslardan goren olmamistir. Yoksa muhakkak yardimci olurlardi. Sahsen ben olsam rot balansci yada tornaciya gider bi once sorar fiyat alirdim. Tornaci ne alaka dersen asil onlarin isidir. Torsiyon ve yay. Benim gorusum bi. Gule gule kullanin.
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
hayırlısı olsun. taktırdıktan sonra bi fotoğrafını koyarsın
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
|
hayırlı olsun. İstanbul yolunda Carrefouru geçtikten sonraki göbekten sağa dönersen Yeni başkent, sola dönersen Şaşmaz oto sanayi sitesine gidersin,yayları amortisörcüye taktıracaksın tabelasında amortisör yazan bi dükkana gir 50 tl takması fazla isterlerse başkasına git,torsiyonuda tabelasında pejo yazan biyere gir orda düşürürler.
not: yayaları takmadan iki ucuna hortum geçirirsen daha iyi olur
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
hocam bu yayların ucuna hortum takma muhabbeti ne? başkalarındada görmüştüm dikkatimi çekti ama sormak aklıma gelmedi heralde :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
İKİ UCADA HORTUM SARARSAN YAYDAN GELİCEK SESİ KESERSİN ONDAN TAKILIR.. |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
![]() |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
mantıklı aslında hiç aklıma gelmedi bilgi için teşekkürler
![]() ![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
|
öncelikle tüm arkadaşlara çok teşekür ederim...arkadaşlar yayların ucunda hortum zaten var ama yeterlimi değilmi bilmiyorum resimlere bakıp siz karar verin...bugün iş yerinde olduğum için gidemedim ama ostim'de bir yer buldum yayları ve torsiyonu 100 tl ye hallederim dedi ama ne biliyim ikisini aynı yerde yaptırmak birde telefonla konuştuğum kişinin hallederiz tarzı beni biraz şüphelendirdi gitsemmi gitmesemmi karar veremedim napyım sizce arkadaşlar ?
inşallah yaptırınca resimleri hemen atıcam..
Düzenleyen preadator06 - 21 Mayıs 2014 Saat 20:07 |
||
106 XR
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
|
güncel...
|
||
106 XR
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |