![]() |
|
Ehliyetimi alacaklar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2014 Saat 15:58 |
Benimde kaza sebebiyle mahkeme kararında 3bin tl para cezası 3 ayda ehliyete el konuldu
![]() |
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mahkemeye bir itiraz sunmazsanız mahkemeden karar nasıl çıkacagı belli olmaz ne sebepden mahkemelik oldunuz bilmiyorum ama itirazinızın yazili yada sozlu illaki etkisi olacaktir.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
newlook45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle itiraz edin suçu kabullenmiş çekeceğimi çekerim havası yaratmayın
|
|
2003 206 and 2014 polo (Tr'de tek donanımda )
|
|
![]() |
|
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
tşler ama mahkemeden çıktı karar ben sadece ehliyetimi nasıl alacaklar diye sordum yazımda hatalar oluyor ehliyet bende olupta el konuldu yazısımı gözüküyor yoksa polis gelipte evdenmi alıyor benmi teslim edeceğim onu soruyorum
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
O nasıl bir iştir geçmiş olsun. Siz gidin biz ehliyeti aldırcaz mı dediler ? Ya da yasal olarak hükümsüzlük fln mı koyacaklar ?
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Size mahkemenin infaz kararı diyorlar heralde o kararı ulaştıracaklar orada nasıl olacagı belli olur . Geçen sene babamin arkadaşı bizim araba ile alkollu iken kaza yaptı babam agir yaralandı araba pert oldu ama polisler adamın ehliyetini bana geri verdi
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
ehliyet kalıyor bence yasal olarak hükümsüzlük koyuyorlar diye biliyorum.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |