Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ehliyeti kaptırdık.. bi fikir verin arkadaşlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ehliyeti kaptırdık.. bi fikir verin arkadaşlar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
captain_b5 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı captain_b5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ehliyeti kaptırdık.. bi fikir verin arkadaşlar
    Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 Saat 08:59
Herkese merhaba 2gün önce adanada trafik kontrolünde 0.59 promil alkolden 6ay ehliyetimi kaptırdım. 2tane bira içmiştim çıkmaz diye düşündüm normalde dikkat ederim 2bira çıkmaz diye biliyordum ama gitti işte ehliyetimiz 2biraya. Fakat aracı kullanmam gerekiyor yani bu 6ay ehliyetsiz sürmeyi planlıyorum. Gaziantepte öğrenci olduğum için böyle rahat konuşabiliyorum çünkü 4yıldır burdayım ve gaziantepte bir kere bile trafik kontrolü olduğunu görmedim(gece gündüz dışarda olmama rağmen). Merak ettiğim şey ben bir arkadaşımın ehliyetini yanıma alsam ve bir çevirme olduğunda onu göstersem acaba nolur sizce? Sadece fikir almak için soruyorum sizce nolur? Kaç kere bir çevirmede polisin ehliyetin üzerindeki resme ve sonra sürücüye baktığını gördünüz? Şimdi yok trafik canavarı bilinçsiz kişi hala uslanmamış bunların ehliyetini komple almak lazım gibi yorumlara hiç gerek yok, 24 yaşında gayet bilinçli ve ne yaptığını bilen bir insanım bu konuda ailemde arkamda o yüzden tatsız konuşmalara hiç gerek yok sataşmak için yada laf etmek için yorum yapacaklar hiç yapmasınlar lütfen. Ben bu aracı kullanıcam ve sadece fikir almak için bu konuyu açtım şimdiden teşekkürler.
2004-X-Line 1.4HDi
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 Saat 09:13
Bu iki maddeden yargılanabilirsiniz.

Resmî belgenin düzenlenmesinde yalan beyan 
TCK MADDE 206. - (1) Bir resmî belgeyi düzenlemek yetkisine sahip olan kamu görevlisine yalan beyanda bulunan kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. 

Başkasına ait kimlik veya kimlik bilgilerinin kullanılması 
TCK MADDE 268. - (1) İşlediği suç nedeniyle kendisi hakkında soruşturma ve kovuşturma yapılmasını engellemek amacıyla, bu kişiye ait kimliği veya kimlik bilgilerini kullanan kimse, iftira suçuna ilişkin hükümlere göre cezalandırılır. 
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı captain_b5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 Saat 10:24
Cezaları biliyorum yinede teşekkürler fakat ben bunu sormadım benim sorduğum bir çevirme esnasında arkadaşımın ehliyetini gösterirsem polis bana bakıp bu sen değilsin der mi acaba diye soruyorum. Yani kaç kişi çevirme esnasında polisin yüzüne bakıyor ve polis ehliyetin üstündeki resimle sürücüyü karşılaştırıyor? Bir çevirmede hiç polis size bakıp ehliyetle karşılaştırma yaptı mı size soruyorum?
2004-X-Line 1.4HDi
Yukarı Dön
KIZILASLAN Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KIZILASLAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 Saat 10:27
trafikte her an insanın başına herşey gelebilir yani kaza yapmak kaçınılmaz bir durumdur sen şimdi polis resme dikkat etmez falan diyorsun ama allah göstermesin bir gün bir yaya ya çarparsan ve bu kişide ölürse seni cinayetle yargılarlar en az 24 yıl hapis cezası yersin artı ehliyetini kullandığın arkadaşında iyi bir ceza alır..... bence hayatını riske atma derim..eğer tüm bunları göze alıyorsan karar senindir benim fikrim araç kullanma derim
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı captain_b5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 Saat 10:31
Orjinalini yazan: dehsetilyo dehsetilyo Yazdı:

trafikte her an insanın başına herşey gelebilir yani kaza yapmak kaçınılmaz bir durumdur sen şimdi polis resme dikkat etmez falan diyorsun ama allah göstermesin bir gün bir yaya ya çarparsan ve bu kişide ölürse seni cinayetle yargılarlar en az 24 yıl hapis cezası yersin artı ehliyetini kullandığın arkadaşında iyi bir ceza alır..... bence hayatını riske atma derim..eğer tüm bunları göze alıyorsan karar senindir benim fikrim araç kullanma derim

Kaza yada başka bir durumda arkadaşımın ehliyetini kullanıcak kadar cahil bir insan değilim. Benim tek sorum çevirmelerle ilgiliydi.
2004-X-Line 1.4HDi
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 Saat 10:33
Orjinalini yazan: captain_b5 captain_b5 Yazdı:

Cezaları biliyorum yinede teşekkürler fakat ben bunu sormadım benim sorduğum bir çevirme esnasında arkadaşımın ehliyetini gösterirsem polis bana bakıp bu sen değilsin der mi acaba diye soruyorum. Yani kaç kişi çevirme esnasında polisin yüzüne bakıyor ve polis ehliyetin üstündeki resimle sürücüyü karşılaştırıyor? Bir çevirmede hiç polis size bakıp ehliyetle karşılaştırma yaptı mı size soruyorum?

Bu sorunun cevabı olmaz ki, kim size bakmaz diyebilir ki, birisi bakar diğeri bakmaz, bakıp bakmadığınıda farkedemezsiniz.

Düzenleyen Serkan - 18 Mayıs 2014 Saat 10:33
Yukarı Dön
KIZILASLAN Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KIZILASLAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 Saat 10:36
çevirmelerde bişey olmaz sıkıntı yok yani ... kaza falanda yaparsan artık salı ve perşembe günleri seni ziyarete geliriz cezaevine ..
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 Saat 11:53
kardeşim sen kafana koymuşsun zaten burada birileri çıksın desinki kullan ya bişey olmaz demesini bekliyorsun ama yanlış yoldasın
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81
Yukarı Dön
dRhkn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dRhkn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 Saat 11:59
Hocam ben antepliyim her yaz giderim bence baya çevirme oluyo yani izmirin 10 kati olabilir
Yukarı Dön
ahmed206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmed206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 Saat 12:59
Kaza durumunda arkadaşının ehliyeti değil, senin ehliyetine el konulmuş olması seni yakar.
Burada kimse sana yanlışı önermez kardeşim yanlış anlama. Ayrıca beni çeviren her polis resmime ve bana baktı.
Aileni de tebrik ediyorum.
Yukarı Dön
yawruaslan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yawruaslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 Saat 16:05
İki birada ilk seferde el mi koydular yani yoksa daha oncede yakalanmisligin varmi
i my quick !
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı captain_b5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 Saat 18:53
Haklisiniz burdan sormam cok sacma oldu kimse bu konuda bi fikir veremez. Fakat bu olay basina gelmeden kimse anlayamaz bi ehliyetsiz kalin ve arac surme zorunlulugunuz olsun bakalim siz ne yapacaksiniz.
2004-X-Line 1.4HDi
Yukarı Dön
eguet Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eguet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 Saat 19:14

Haklisiniz burdan sormam cok sacma oldu kimse bu konuda bi fikir veremez. Fakat bu olay basina gelmeden kimse anlayamaz bi ehliyetsiz kalin ve arac surme zorunlulugunuz olsun bakalim siz ne yapacaksiniz.

yani burda yazanları suclama cunku cevap yazan herkes sonucta senin iyiligini dusunuyor ki sen destek cıkılmasını bekliyorsun ama bu zor bi durum ayrıca polis cevirmesi de tamamen sans işi yani kıl bi memur gelir direk resime bakar genelleme yapmamak lazım bu durumlarda cunku zaten belli bi polis standardı yok 2 bira için 6 ay trafikten men gibi Wink
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v
Yukarı Dön
ercn86 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ercn86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 Saat 19:55
Burda kimse bu konuyla net bilgi veremez işin şansa kalmış çevirmeye girersin biri bakar biri bakmaz kimse müneccim değil bilinçli bir insanım diyosun ama alkollü araç kullanıyosun ister bir bira iç ister bi kasa sonuçta alkollüsün ... Ehliyet içinde ayrıca geçmiş olsun
Yukarı Dön
alikrcoglu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı alikrcoglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 Saat 20:21
dostum  biri resme bakar diğer trafik bakmaz şansına kalmış onu garanti edemezsin arkadaşınla yüz olarak belirgin bir fark varsa durumu hemen çakar trafilk riskli yani, başına iş alabilirsin...büyük ihtimalle yakalanırsan hakkında işlem yapılır birde mahkemelerde uğraşma derim çevirmede, benim ehliyette resmime bakmadı gibi geldi haklısın o konuda ama çok uyanık senin derdini hiçbir şekilde anlamayan sadece o cezayı mutlaka yazacağını kafasına resmen çakmış gibi inatçı polislerde var ben pazar günü sabah 9:30 civarlarıydı aracımı alacağım gün sanayide ustaya gösterdik sanayiden çıkarken aracı ben sürmek istedim aldım 50 m. gittik trafik çevirdi pazar sabahı saat 9:30 emniyet kemerinden 70 tlti yazdı ne desek anlamadı yazdı adam ikna etmek çok güç bu adamları insafına kalmışız adamların, o günden sonra sürekli emniyet kemeri taktım takıyorum sende inşallah alkollü araç sürmezsin :) iyi akşamlar.
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 Saat 22:49
Sızı bu tarz bır durumda ne olcağı hakkında yasal ve teknık olarak bılgılendırebılırım ama anladığım kadarı ıle sız bu konularda baya bılgılısınız o yuzden yazmaya gerek duymuyorum ve bu konuyu sırf ıçınızı rahatlatmak adına açtığınızı dusunuyorum ancak burda kımse sırf sız kendınızı ıyı hıssedın dıye yanlış bır davranışı tastik edemez.Bazı arkadaşlarında dediği gibi büyük risk ve tamemen şans ve o ankı memurun tutumuna bağlı farkederse veya bu zaman zarfında başınıza birşey gelirse hapı yuttunuz demektır işi sırf çevirme olarak görmeyin kendınızede fazla güvenmeyin derım.
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 Saat 23:22

Şimdi yok trafik canavarı bilinçsiz kişi hala uslanmamış bunların ehliyetini komple almak lazım gibi yorumlara hiç gerek yok, 24 yaşında gayet bilinçli ve ne yaptığını bilen bir insanım bu konuda ailemde arkamda o yüzden tatsız konuşmalara hiç gerek yok sataşmak için yada laf etmek için yorum yapacaklar hiç yapmasınlar lütfen. Ben bu aracı kullanıcam ve sadece fikir almak için bu konuyu açtım şimdiden teşekkürler.

iyi güzel demissiniz de, ülkemizin yasaları gereği alkol sınırının üzerinde alkol ile direksiyon basına gecmissiniz, devlet lisansınıza el koymus. 6 ay boyunca trafikte direksiyonda olmanız resmi olarak yasak. siz zaten kafaya koymussunuz, forumdaki arkadaslarımızn da dedigi gibi vicdanınızı rahatlatmak icin soru sormussunuz foruma.
burası halka açık bir forum önerim size degil, bu konuyu bulup okuyabilecek insanlara; arkadaslar bu durum illegal bir durum. siz siz olun yasaları çiğnemeyin, 6 ay dedigimiz süre, ömür icinde cok kısa bir vakittir. ne kendiniz üzülün ne de başkaları. tekrar soyluyorum bu fikrim konu sahibine degil, ehliyetini kaptırıp bu konuyu bulup okuyacak ve karar vericek arkadaslara..

Exclamation
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
tolga.onal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga.onal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2014 Saat 08:36
2 sene önce gece saat 3 sularında ehliyetim yanımda yoktu evde biyerde kaybetmiştim çevirmeye girdik yanımda bana azda olsa benzeyen bir arkadaş vardı onun ehliyetini verdim o çocukta arka koltukta oturuyordu ve camlar filmli polis onu görmedi.. Önce memur biraz şüphelendi hiç bişey söylemeden gitti amirini çağırdı bu senin mi benim bu senin mi benim derken inin lan arabadan bi güzel üstümüzü aradılar terörist muamelesi yaptılar resmen.. Polisin dediği tek kelime 6 sene pasaportta çalıştım ben sen beni salak mı sandın :) sonrası malum polise yanlış beyan polise mukavemet falan derken karakola götürdüler sonra 317 tl ceza makbuzunu elimize verip yolladılar :) Üstelik ehliyetimde bir sıkıntı yoktu sistemden görüyodu temizdi ehliyet... 
Yukarı Dön
KILIÇ Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı KILIÇ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2014 Saat 09:16
Arkadaşım sen ilk mesajında yazmışsın zaten  ancak dayanamadım yazmak istiyorum. Bu işler 2 birayla bir şey olmaz ,3 birayla bir şeyler olmazlar başlar 6-7 biraya kadar çıkar. sonrası malum trafik kazalarında görüyoruz araçların içinden dökülen boş şişeleri. Ben 32 yıldır Gaziantepliyim  her cuma akşamı saat 10 dan  mutlaka şehrin belirli noktalarında çevirme olur. Ayrıca her gün yine belirli noktalarda çevirme olur.

Senin burada beklediğin birinin çıkıp da bir şey olmaz demesi seni cesaretlendirecek. Bence hiç gerek yok bekle 6 ay daha kötü sonuçlar meydana gelmesin. Eğer gerçekten dediğin gibi bilinçli biriysen beklemen hem senin hemde olası bir istenmeyen durumda karşı tarafın yararınadır.
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah
2005 Opel Corsa Lila
2000 Clio sümbül Gri
2003 307 XT Lacivert
2004 Palio Go Kırmızı
2005 307 XR Gri
2006 206 Desing Kum gri
2003 c3 Kırmızı
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2014 Saat 10:33
Orjinalini yazan: ercn86 ercn86 Yazdı:

Burda kimse bu konuyla net bilgi veremez işin şansa kalmış çevirmeye girersin biri bakar biri bakmaz kimse müneccim değil bilinçli bir insanım diyosun ama alkollü araç kullanıyosun ister bir bira iç ister bi kasa sonuçta alkollüsün ... Ehliyet içinde ayrıca geçmiş olsun

Clap
Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7484 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 496 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 626 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 382 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5188 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 614 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 403 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 699 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 273 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 569 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 769 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2314 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1034 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5677 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4914 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2093 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 524 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2238 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37451 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English