![]() |
|
206 Junyan Far Led ( Duy ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Piyanist89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 Saat 06:35 |
s.a arkadaslar suanda aracımın üzerinde junyan angel var.yalnız sag taraf ın ledleri yanmıyor bi yanıyor bi yanmıyor.selektor yapıyorum yanıyor bazende yptgmda sönüyor.ledleri 1 defa degiştirdim düzeldi snra yine aynısı oldu. Gecen led aldm degiştireyim dedim. 1 tane duyun yollarını koparmayı becerdim. Yolları koparmadan önce ölctük 2 duydada kısa devre var duylar bozukmuş sanırım. Şimdi ben duyları arastırıyorum ama türkiyede yok yurtdışında var. Resimdeki duyu türkiyede bulacagım bir yer varmı özellikle istanbulda ?
www.ebay.co.uk/bhp/t-shape-led |
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konu yardımcı olabilir kardeşim.
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
206 fk ledli stoplari camlari kirik oldugu icin aracimdan soktum orjinal stoplara dondum kullanmiyorum icerisindeki ledler duylar hepsi duruyor istersen stoplari uygun fiyata yollarim icerisindeki ledleri sokersin ledler kirmizi nokta olarak yaniyor. stoplarin temsili resmini ekledim isini gorurse iletisime gecersin stopun tanesini 40 tl den veririm. ![]() |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
35CUK97 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Banada 206 xs icin önlere angel lazim en iyi marka nedir sizce
|
|
Arabam şekil, önümden çekil :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |