![]() |
|
bulundugumuz il |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2014 Saat 01:38 |
Herkese merhaba iyi forumlar. Ben genelde telefondan giriyorum belki o yuzden bulamadim ama uyelerin il il ayrildigi bolum var mi? Yada boyle bir sey olsa karsilastigimiz zorluklarla ilgili yardimci olunur ve bakim, onarim vb. Konularda destek olurduk birbirmize. Iyi gunler
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İl il ayrı bölümlerimiz yok, ama kalabalık olan illerde arkadaşlar kendi aralarında konular açıp iletişime geçiyorlar, buluşmalar düzenleyip bir araya gelenler de var.
|
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her ilin il temsilcisi var mi?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yok Hocam bi kaç ilde temsilcimiz var.
|
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Keşke her il için olsa...
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
İlerde temsilcilik vermek isteriz, Zaten karşılık beklemiyoruz, Benim düşüncem, Peugeot severleri toplayacak, Organize edecek, İlini canlandıracak, bizleri tanıştıracak yeni il üyelerine her zaman bir forum kadar yakın olmak isterim tabiki :)
Serkan abi? Mütabıkmıyız :)))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Aynen Aziz, gönül işi zaten bu temsilcilik işi, aynı ilde arkadaşların buluşup kaynaşmasına vesile olmak yeter bize Düzenleyen Serkan - 17 Mayıs 2014 Saat 12:43 |
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Ben muglada yasiyorum ama etrafimda danisacagim kimse yok forumdan kurcalaya kurcalaya bir seyler ogreniyorum. En basit film cektirme isini bile yaptiracak yer bulamiyorun
|
|
![]() |
|
Haklısınız Muğla forumda pek aktif bir şehir değil.
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bursa'da da pek aktiflik kalmamış Serkan Abi :( Arkadaşları toplamaya çalışacağım eskisi gibi bakalım ne olacak..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Her zaman destekçiniz.
![]() |
|
![]() |
|
Aynen :) hele bulundugum ilce yatagan da peugeot hic aktif degil. Internetten araştırıyorum oyle sanayiye gidiyorum :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |