![]() |
|
307 çocuk kilidi sorunuma yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rzsrht ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2014 Saat 13:01 |
Arkadaşlar biliyorsunuz ki aracin sol arka kapisinda çocuk kilidi var. Kapiyi acip kirmizi yerden aktif pasif yapiliyor normalde. Fakat benim ki ne tarafa cevirirsen cevir calismiyor.
Edit: çocuk kilidi şuan aktif. Kapi içerden acilmiyor. Her seferinde arkada oturanin kapisini açmak için iniyorum arabadan. Bunun benim yapabileceğimi bir çözümü var midir acaba. Yoksa illa usta mi istiyor. Düzenleyen rzsrht - 15 Mayıs 2014 Saat 13:02 |
|
![]() |
|
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
açık konuma getirin sonra şoför kapısı açıkken kapıyı içerden açmayı dene bendede olmuştu ama düzeldi sonradan.ustaya götürdüm temassızlık vardı dedi 10 tl siftah parası verdim
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bende de çocuk kilidi aynı şekilde çalışıyor, arkads oturanların kapısını sürekli inip açıyorum.
|
|
![]() |
|
İstanbullu 307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İstanbullu 307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhaba
çocuk kilidi olduğunu bilmiyordum. Nasıl aktif ve pasif hale getiriliyor acaba?
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
arka kapıları actıgında kapının yan tarafında kırmızı bir vidaya benzeyen plastik var kontak anahtarı ile onu çevirdiğinde içerden o kapı açılmaz.
Düzenleyen KILIÇ - 15 Mayıs 2014 Saat 13:41 |
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
rzsrht ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Kardeşim sol arka kapiyi AC. Kapinin kilit bölümünün orda kirmizi bir yer var. Orta konsaldaki airbag aktif pasif etme yeri gibi bir anahtar. Orayi aktif ediyorsun. O kadar |
|
![]() |
|
Deneyecem hocam bilgi veririm teşekkürler. |
|
![]() |
|
İstanbullu 307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İstanbullu 307
Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İstanbullu 307
Arkadaşlar merhaba
Çocuk kilidini aktif hale getirdim.şoför kapısı açıkken de kapalıyken de çocuk kilidini açtım. Arka sol kapı içerden açılmadı, muhakkak dışarıdan açmak gerekiyor. Yok mu çözümü? Teşekkürler |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İstanbullu 307
Teşekkürler,çocuk kilidi çalışıyor. Ama bu sefer de arka sol kapıyı her seferde benim açmam gerekiyor.
Şoför kapısını açınca arka sol da içerden açılabilmelidir normalde.Neden olmuyor acaba? Teşekkürler |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İstanbullu 307
Arkadaslar merhaba.pejo 307 icin şoför tarafındaki 4lü cam kumandasi (icindeki elektronik kart vs tum parcalarıyla) ihtiyacım var. Elinde çıkma olan var mı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |