![]() |
|
307 performans ve güç |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2014 Saat 16:32 |
ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 6 AY ÖNCE PEVGEOT 307 MODEL ARABA ALDIM. 2002 MODEL 80KW 1600 MOTOR.ARAÇTA KAZA FALAN YOK BEN ALMADAN YAKLAŞIK 2 AY ÖNCE LANDİRENZO MARKA TÜP TAKILMIŞ.BAKIMLARI DÖRT DÖRTLÜK OLMASADA EN İYİ ŞEKİLDE SANAYİDE YAPILMIŞ ANCAK ARACIMIN PERFORMANSINDAN MEMNUN DEĞİLİM.MESELA YAKLAŞIK 40 DERECELİK EĞİMLİ BİR RAMPADA DUR KALK YAPARSAM TEK OLMAMA RAĞMEN VE BENZİNDEYKEN BİLE ARAÇ ÇIKMIYOR GAZ BİRDEN KESİLİP ARABA GERİ KAÇIYOR.DAHA AZ EĞİMLİ YOLDA DENEDİM, DEBRİYAJDAN ÇEKİP ÇEKİP GAZ VERDİĞİMDE ZAR ZOR ÇIKTI.ARABA DOLUYKEN NE OLURDU DÜŞÜNEMİYORUM.DÜZ YOLDAYKENDE ARABA ATILMIYOR ANCAK HIZLANINCA 185 KM Yİ GÖREBİLİYORUM.İLK KEZ PEVGEOT KULLANIYORUM ARACIMIN TEMİZLİĞİNDEN MEMNUNUM DEĞİŞTİRMEK İSTEMİYORUM AMA ACABA BENİM BİLMEDİĞİM BİRŞEYMİ VAR YADA TAVSİYESİ OLAN VARMI.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZ İÇİN
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bizim eski arabada vardı baskı balatayı değiştirince düzelmişti
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Şimdi hocam öncelikle aracınız hayırlı olsun diyelim. Yalnız eğer hakkaten dediğiniz yer 40 derece gibi bir eğim ise arabayı kaldırmanız zaten mucize gibi bir durum olur. Zira o eğimde önden çekişli bir arabanın patinaj yapması da neredeyse kaçınılmazdır
![]() |
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam baskı balata sizlere ömür... !
|
|
![]() |
|
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
CEVAP İÇİN TEŞEKKÜR EDRİM AMA BENİM SORUNUN ŞU:ARABA RAMPADA GAZ VERİZCE PATİNAJ BİLE VURMUYOR. GAZA BASIYORUM GAZ KESİLİP ARABA GERİ KAÇIYOR.DÜZ YOLDA İVMELENME İYİ 185 KM Yİ GÖRDÜM 10 GÜN ÖNCE.BAŞKA BİRŞEY VAR BOĞULUYOR SANKİ
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
aracınızda çekiş kontrol sistemi varmı? ben böyle dik yerlerde kalkış esnasında esp (asr) yi kapatıyorum yoksa araç patinaja düşmemek için kendini kasıyor... eğer esp varsa araçta muhtemelen böyle bir durum olabilir... umarım anlatabildim...
|
|
![]() |
|
evet var ama nasıl kapatacağım bilmiyorum. bu daha mantıklı geldi sanki bundan dolayı olabilir çünkü araba çok çabuk ısınıyor aynı zamanda.nasıl kapatılacağınıda yazarsan çok sevinirim üstadım
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
2002 307de ESP yok diye bılıyorum flasor tusun sagında olması lazım eger varsa, zannetmıyorum olcagını..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
eğer çekiş kontrol sistemi yoksa ozaman yine başa dönüyoruz... baskı balata zayıflamış diyorum ben...
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
kaerdes bobin yada oksijn sensörnebi baktır derim
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
ya arkadaşlar ben pevgeota ilk defa biniyorum inanın çok karışıkmış yada bana öyle geldi.esp yokmuş ona baktım bobinler yeni oksijen sensörlerine ve baskı baltaya baktırıyorum şimdi sanayideyim inşallah sorunu bulursam yazarım hepimiz öğreniriz ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür edrim
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
evet kardeş yokmuş baktım az önce şimdi başka yerde arıyorum sorunu sanayideyim zaten inşallah bulunur sorun. acaba diyorum bundan önce 2000 motor 2011 model ford mondeo dan inip 307 ye biniyorum yoksa banamı yetersiz geliyor aklıma geldi
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |