![]() |
|
altın kaplama Quık :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2014 Saat 15:55 |
|
evet arkadaşlar dünyada evet doğru duydunuz dünyada 7 adet olan ve onlardan birisi olan bu komple Altın kaplama Quık'i sizlere takdim ediyorum :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-tek-kusurumuz-nazara-gelme-olasiligimiz-106-quiksilver-lpg-klima-164215647/detay
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nereye gidecek bu piyasa, bekleyelim görelim bakalım
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
abi 20.000 de quık var anlayamadım valla benim anlayışım tuhaf olsa gerek :) herkes yanlış ben doğruı değilim heralde mutlaka vardır bi bildikleri :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
2009 yılında 13500 çok ucuza vermişim ben... Altın kaplamada değil resmen altındı o... :)
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
BENCE O MALUM SİTE YÖNETİCİLERİNE MESAJ YAZMAK LAZIM BU KEYFİ SATIŞLAR PİYASAYI ALT-ÜST ETTİ..
İLAN VERMEK PARALI OLSUN BAK BAKALIM KEYFİ SATIŞLAR OLUCAK MI ???
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
|
aynen sana katılıyorum.
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
sahibinden. com da ücretli ilan var zaten, ücret oderseniz ilanınız ilk sayfada ya da vitrinde cıkabiliyor. fakat ücretsiz basit ilan vermeyi de paralı yaparlarsa talep duser ilgi azalır. bunu sitenin ceo ları düsünmüslerdir zaten. sıkıntınızda haklısınız kesinlikle çözüm lazım, keyfi ilan koyup 10 liralık malı 20 tl yazıyorlar fakat cozum ücretli ilan degil emin olun. adam 120 bin tl yazmıs s2000 e tok satıcıyım sıkıntı yok yazmıs, bunu gorenler keyfiyen 60 liralık arabalarını 90 dan 80 den koyuyor. bu adama ilan ucretli desen ne olacak caymaz zaten. ilan bedeli aldıgı para yanında nedir ki. aynısı gti ya da quick icinde gecerli 12 binlik arabayı 16 ya vericekse bekleyip, 50 100 lira ilan parası koymaz. koymadıgı gibi ücretli ilan sistemi bir cok kullanıcıyu kacırır. |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
AMA HER TOK SATICIDA ÜCRETLİ OLDUĞU İÇİN İLAN AÇMAZ HİÇ DEĞİLSE ...
ORASI SATIŞ SİTESİNDEN ÇOK EGOLARINI TATMİN ETME SİTESİ OLMUŞ ÇIKMIŞ MÜBAREK... BU ADAMLAR YÜZÜNDEN GERÇEKTEN ALICILARIN CANI YANIYOR .. O ADAM 13 000 YAZMIŞ BENDE 15000 YAZARIM MODU YANLIŞ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
ne desen haklısın, piyasayı belirliyorlar resmen, sadece sen ben degil emin ol bircok forum sikayetci bu durumdan. motorsiklet, araba hepsinde aynı muhabbet var. acil bir cozum bulunmalı. |
||
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
çok merak ediyorum jant ve klimadan başka benim arabadan neyi fazla bu arabanın ?
Jantda fuzuli sayılır ya neyse
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
ercn86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
|
40 bin km de vardı bitane 20 milyar yazmış satıldı sanırım
Ayrıca bende keyfe keder yazılan ilanlara karşıyım ne o açık artırma gibi kim fazla verirse ona veririm.ha malın trmiz olur ederini yazarsın leş arabayla da bir tutmazsın Bende Quik kullanıcısıyım aracım daha 49 binde ve fabrikadan çıktığı gibi kalkıpta 200 bindeki araçlarla bir tutacak değilim elbet :) |
||
![]() |
||
|
maaşallah 49 binde iyiymis. piyasadaki arabları fiyatları hemen hemen biliyorsunuz, sizce arabanızın degeri nedir gözünüzde. satsanız kaça ilan yazarsınız. |
||
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
kesinlikle katılıyorum size
![]() |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dur dur bende merak ettim araci satip talipmi olsam ahaha |
||
i
![]() |
||
![]() |
||
ercn86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
|
Aracımı satmayı düşünmüyorum bu piyasaya :) satarsam da sadece hastasına ve titiz birine gider inş malum gözüm gibi bakıyorum kullanmıyorum bile garajda yatıyo Allah herkese nasip etsin birde insanlarla uğrasmak zor şimdi ben bu arabaya 17 istesem küfür ederler ama gider 160 170 bindeki arabaya 14 15 verirler yanlışım varsa düzeltin bu araçların artık sıfırı yok ve böyle düşük km de bulmak imkansızlaşıyo araştırdım şuan başka yok sanırım ...
|
||
![]() |
||
|
Sizin gibi orjinal araclara istenen fiyatlara kimse laf edecegini sanmiyorum. Sonucta suan sifiri yok 10 taklada atsan, sokaklarda bagirarak kossan aglasanda pejo bu arabayi yapmiyor:) demem o ki bu arabayi istiyen bastirir parayi sizdekini alir, bu seferde piyasadaki 300 binden dusme 106lar kazasiz diye 16 bine koyuluyorsa siteye, sizin cok rahat 20 binden satabilmeniz lazim. İstemeniz de hakkiniz zaten.
|
||
|
||
![]() |
||
berkayakulker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok doğru çok güzel soyluyorsunuz arkadaşlar eyvallah... Ama siz de biliyorsunuz ki insanlar mallarını mülklerini istedikleri fiyattan satar... Bunun bir kanunu yoktur öyle değil mi ?
bence gerçek satıcı ya da alıcılar gözlerini açsa yeterli olur... |
||
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi tabi birde böyle bir arabanın sıfır hissi vermesi farklı oluyor kullanınca yaylanması vites geçişleri sessiz sedasız olması vs vs :) |
||
![]() |
||
|
Tabiki satar çok doğru fakat alıcak insan zaten farkında hele ki 106 gibi araçlarda hangi mala ne fiyat vereceğini kestirebiliyor her malın illaki bir alıcısı var kazalısınında hatasızının da ... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |