![]() |
|
206 SW CockPit ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Purkrinora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Purkrinora
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2014 Saat 22:35 |
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, dünden beri nasıl yapılır konularını inceliyorum,
Aracım Kırmızı 206 SW 2004 model, Cockpit haliyle biraz eskimiş görünüyür atma olmuş gibi.. Kafamda aracın dış rengine kırmızıya boyamak var cockpiti sizce olurmu yada çok sırıtır mı ? burada bir arkadaşın mat gri yaptığı resimleri gördüm ve çok beğendim aynı uygulamayı aynı parçalara kırmızı olarak uygularsam sizce sırıtırmı ?
http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=56 <<< Bu uygulamayı kırmızı olarak düşünün araçta tam olarak böyle ![]() önerilerinizi bekliyorum Arkadaşlar iyi forumlar
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hoşgeldin aramıza şahsi fikrim aracın rengine boyarsan pek hoş olmayabilir benim tavsiyem gri veya metalik renk krom görünümü çok daha iyi durabilir
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
hoşgeldiniz, ben de ramazan abiye katılıyorum, ic kısım kırmızı cok sırıtır. orjinallikten yanayım.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bende Ramazan ve Cem'e katılıyorum.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Benim 206 aynı renk bende kırmızıya boyadım çok hoş oldu, benim kullandığım boya plastidip, şimdi boyayı söktüm ama tekrar kırmızıya boyayacam.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
![]() ![]() ![]() ![]() |
olur olur kırmızı güzel durur....benim araç turuncu iç kokpitte aynı renk gayet hoş duruyor..
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Kırmızı pek olur gibi gelmedi bana ama olur diyen arkadaşlar fotoğraf paylaşabilirler mi elimde tamponları boyarken kalan 1 tüp boya var bu şekilde değerlendirebilirim nasıl olduğunu görebilirsem
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
eğer tüm göğüsten bahsediyorsanız ben boyama işine karşıyım yok eğer sadece kokpit kısmıysa ramazan abiye katılıyorum orjinal olması daha iyi metalik gri gibi... Kırmızı çok sırıtır...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Yok sadece o konuda görünen plastik kısımları düşünüyorum ama kırmızı banada sırıtır gibi geldi eğer yapan arkadaşlar fotoğraf koyabilirse bende hem elimdeki boyayı değerlendirebilirim bu şekilde diye düşünüyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |