![]() |
|
306 Dan Gelen Sesler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ciwelek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2014 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2014 Saat 16:23 |
Arkadaşlar arabam 306 1.6 XR bva otomatik vites brc lpg sistemi var problemleri şöyle sıralayım biraz uzunca yardımlarınızı bekliyorum arabayı borca istinaden 3 hafta önce aldım :
1-Airbag lambası yanıp sönüyor 2-otomatik vitesde kış ve spor modu yanıp sönüyo (arada bir) 3-Motorda sanki dizel gibi ses var arada bide bir yere sürter gibi ses geliyor herzaman değil (video yükledim oradan bakabilirsiniz dizel gibi sesine) 4-düşük hızlarda alttan bi ses geliyo şanzıman diye düşünüyorum böyle tık tık tık(sürtüyo Gibi) diye düşük sesli Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkür Ederim Video Linki arkadaşlar: https://vimeo.com/94833324 Düzenleyen ciwelek - 12 Mayıs 2014 Saat 11:54 |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aırbag lambasının yanıp sönme nedeni bu aırbag beyinlerinin dinamosu mu ne oluyormuş onların bakımı oluyor. bi ihtimal ondan olabilir...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
by_cüneyt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: z burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 2001 modeli vardı
1. airbag lanbasının nedeni şöför koltuğunun altındaki soketlerde gevşeme vardı yapıldı düzeldi 2. benim arçtada kış ve spor modu yanıyordu yaktığı zamanda aracımda kasma oluyor aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda düzeliyordu büyük ihtimal şanzımandaki selenoitler arızalı çok iyi bir şanzımancıya gitmeni öneririm .. |
|
![]() |
|
ciwelek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2014 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
sağolun hocam cevaplar için bu selenoidi bi kaç kişi daha söyledi sanırım öyle yapcağım
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
airbag teli dye bişey varmış birde ona baktırın benım aracımda çukura düşünce yanıp sönüyo sürekli olarak o telden demişti aldığım çocuk
Düzenleyen Burak - 12 Mayıs 2014 Saat 15:39 |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
vala böyle bi sorun yaşamadığım için yorum yapamıycam.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |