![]() |
|
peugeot 307 (2002-2005 arası) Digital Music Orijin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nndonmez45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nndonmez45
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2014 Saat 09:49 |
arkadaşlar 2002 model 307 sahibiyim radyosu iyi çekmiyo malum birde kaset çalarlı
Peugeot 307 (2002-2005 arası) Digital Music Orijinal Müzik Çaları diye bir şey var internette bunlar nasıl kullanışlımı alınır mı başka bir tavsiyeniz olur mu |
|
NNDONMEZ45
|
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok kullanışlı, ses kalitesi çok iyi. Şimdiye kadar almamanız hata.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Orijinal teybe takılan usb ciahzlarından bahsediyorsunuz sanırım, eski aracımda kullanıyordum çok memnundum tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
nndonmez45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nndonmez45
![]() ![]() ![]() ![]() |
alıyorum o zaman çok teşekkür ederim internetten sipariş versem her hangi bir teyipçi yapabilir her halde bunu dimi yoksa burda bir yerden bulup aldığım yere mi taktırmalı bunun mantığı anladığım kadarıyla usb veya sd karta attığım 17lik trak klasörlerini orjinal cd changer gibi algılayıp oynatması ancak yol bilgisayarında çalan şarkının ismi yazmıyomuş sanırım bunun için de bir program olduğu söyleniyo o nasıl yapılıyo bilginiz var mı
|
|
NNDONMEZ45
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Trak değil Hocam mp3 atıyorsunuz, 9 adet klasör oluşturuyorsunuz, bu klasörleri teyp cd olarak görüyor ve klasöre 99 mp3 atabiliyorsunuz.
Linkte detaylı incelemem var aklınıza takılan bişey olursa yardımcı olurum Link İçin Tıkla |
|
![]() |
|
alperuzuntas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperuzuntas
teybinize uygun olmalı yalnız.. rb3 rd3 rd4 değişiyor.. satın almadan önce satıcıya aracınızın modelini - yılını bildirin. bendeki makyajlı kasa 307 ye rd4 oluyor, diğer cd çalarlar rd3, kasetçalar rb3 mü oluyordu ne.. sanırım böyle idi.. bende çok memnunum, güzel bişey.. Düzenleyen alperuzuntas - 11 Mayıs 2014 Saat 16:10 |
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
Kendiniz bağlayabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nndonmez45
çok teşekkür ederim ilginiz için sağolun bu haftaiçinde alıp takıcam mp3 olduğunu öğrendiğim de iyi oldu şimdiden müzik klasörlerimi yapmaya başlayabilirim aracıma bakmaya karar verdim 1,5 senedir beni hiç üzmedi aslanım şimdi onu şımartma hakkını verme zamanı önce jant lastik yapıcam hemen sonrada bu aleti alıcam....
|
|
NNDONMEZ45
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |