![]() |
|
Araç Öneri/Yorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2014 Saat 00:59 |
|
Merhaba;
uzun yıllardır 106 quick kullanıcısıydım, artık büyük bir araç vakti geldiği için aracımı sattım. Pazartesi günü kısmetse linkteki aracı almayı düşünüyorum. Değerli yorumlarınızı rica ederim Seçenek Olarakta kendi orjinal LPG yada dizel düşünüyorum http://www.dacia.com.tr/modeller/yeni-logan-mcv/ Saygılarımla. |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
*
* hayırdır abi sattınmı aracı?
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
|
yes
![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
kolay ulaşırsın zor vazgeçersin :D
Çünkü satamazsın elinde kalır :D
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
üzülsemmi, sevinsemmi anlamadım :) istediğin fyata gitti demek neyse hayırlısı olsun abi 12.000'nin üste 4000 koyabilirsen 206 steyşin alalım :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Yapacak yorum bulamıyorum Doğan, hiç düşünme bile, sırf sıfır araç olsun diye.
|
||
![]() |
||
|
temizse gidiyo birazda indirim yapınca hemen gidiyo
![]() |
||
![]() |
||
|
uzun yolda 3.9 ltr diyor çok cezbetti valla. ya bide eşya taşıma muhabbeti oluyp arada bu arac herseye care diye düşünüyorum
|
||
![]() |
||
|
:) 2.ci almıcam recom bi baksana linteki araca
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
kredı çektikten sonra 307sw alırsın 207 sw alırsın ihtiyacını görürsün bu nedir ya hiç bulaşma
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
şu videoyu izleyin bakalım hele:) |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Bakıyorum belki beğenirim diye ama baktıkça daha itici geliyor gözüme, bildiğin ticaret aracı bu.
|
||
![]() |
||
|
abi kaça verdin? yada nakit peşinat verebileceğin durumu söylersen kuzene söylerim o galerici bu işleri takip ediyor tavsiyelerini değerlendirirsin...
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
|
senin arabanın tipi bile daha iyiydi bu nedir hakkaten :) ocağna ateş sala töbe yarabbi :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
|
o zaman 35-40 arası sw yada normal ne var alabileceğimiz 0?
bakıyom bakıyom bulamıyom ben
![]() |
||
![]() |
||
|
hemen gitsin diye 11 e verdim normalde 13 istiyordum
![]() |
||
![]() |
||
|
ben kuzenle konuşamda sana yarın mesaj atarım... sıfır araç tavsiyesini. hayırlısı olsun be abi.
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
|
Auiris veya astra bakabilirsin bence, piyasasını pek bilmiyorum gerçi
|
||
![]() |
||
|
2 araçta 55 bin tl üzeri
![]() |
||
![]() |
||
|
ok Recom saol haberlerini bekliyorum inan 1000km de 2014 bile olsa Allah büyük konuşturmasın 2.ci el araç almam
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |