![]() |
|
teyp önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2014 Saat 23:59 |
|
arkadaşlar 206 için uyumlu yurt disindan yakınımdan bir teyp gelecek nasil bir teyp istiyebilirim
DVD,cd usb,navigasyon lu felan olan olsun diyorum dokunmatik ekran su teyp içinden çıkan ekranlardan ne önerirsiniz hangi markada mevcuttur
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Teyip deyince özellikle ekranlı teyip deyince benim şahsen aklıma pioneer ve jvc gelir :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynen Emre ama ikisininde indash teyplerde navigasyonlusu yok diye biliyorum, roadstar tarzı indashlarda navigasyonlu olanlar var. Navigasyon önemli değilse ikiside olabilir.
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
aradığınız cihaz bu, fiyatı pionner a göre pahalı olabilir fakat butun ozelliklerinin hakkını veriyor.
yurtdısından uygun bulabilirlerse alsınlar. http://www.rsteknoloji.com/Necvox-DVA-6806HD-7-Indash-Navigasyonlu-Multimedya-Cihazi,PR-869.html Düzenleyen herry - 11 Mayıs 2014 Saat 01:52 |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Özelliklerinde ''Dahili hafızaya 6 adet müzik CD‘si kaydedebilme'' yazıyor tam olarak ne oluyor biliyomusunuz?
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Necvox iyidir ama şahsım adına paraya kıyılıp Pioneer-Kenwood ve ya Alpine alınabilir diye düşünüyorumki ALpine i tek geçerim. CDC (CDChanger) özelliği var cihazlarda. tam ben de kullanmadım ama galiba playlist yapmak gibi bir özelliği var. |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
almadan evvel piyasayı cok arastırdım piooner alıcaktım aslında indash olarak fakat özellerikleri necvox un yanında zayıf kalıyordu. tv ve navigasyon ozelligi beni necvoxa yoneltti. yoksa bahsettiginiz ürünler tabiki sektörde lider.
|
||
|
||
![]() |
||
|
cd yi takıyorsunuz. 3 5 dk icinde kopyalıyor 6 tane cd kopyalama ozelligi var. ben sd kard uzerinden mp3 dinledigim icin kullanmıyorum ama deneme amaclı bir kac cd kaydetmistim. |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |