![]() |
|
206 elektronik problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
batur_us ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2012 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2014 Saat 19:48 |
2004 model peugeot 206 1.4 x-line aracımda elektronik bir sorunum var. farlar açık iken sinyal , sis lambası , korna çalışmıyor ara ara bi çalışıp bi çalışmıyor. farlar kapalı iken böyle bir sorun yok. bir ustaya götürdüm 2 hafta önce 110 tl işçilik verdim. yaptı. ne yaptığı konusunda bir fikrim yok su girmiş kuruttuk falan dedi :( ... şimdi sorun yine aynen devam.. ne yapmalıyım.. lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. hayırlı günler...
|
|
2004 206 1.4 X-Line
|
|
![]() |
|
D.EAGLE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam para vermişsin aynı ustaya götür ve sorunun devam ettiğini söyle bence .
|
|
PUG 206 FELİNE 1.4 ReD'eViL
|
|
![]() |
|
batur_us ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2012 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
aynı ustaya götürmeyi düşünmüyorum belli bir parçayla ilgiliyse değiştireyim kurtulayım diyorum... :(
|
|
2004 206 1.4 X-Line
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam sorun com2000 ünitesinde gibi görünüyor daha öncede bu tarz sorunlar yaşayanlar oldu, korna, farlar silecekler, airbagler, hepsi com2000 dediğimiz parçaya bağlı sıkıntı çok büyük ihtimal onda
|
|
![]() |
|
başından geçen veya tahminleri olanları bekliyorum lütfen yardım peugeot dostları...
|
|
2004 206 1.4 X-Line
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük ihtimal com2000 bende de sağ sinyal verdiğimde eğer farlar açık değilse 3 kere sinyal yanıp sonra kısa farlar açılıyor. :) Eğer kısaları açarak kullanırsam herhangi bir sorunum olmuyor. :)
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
com2000'in yanı sıra far sinyal rölelerine de bi baktırın derim ben. Ya da sigortaları kontrol ettirin belki yüksek amper takılmış olabilir.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
.daha önce aynı arızayı gören biri olarak,far kumanda kolu arızalı.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Com2000(far kumanda kolu) beyninin bir kontrolü yapılmalı. Çevrenizde pp2000 ve digabox kullanan birisi avrsa arızasına baksınlar muhtemelen ya c0m2000 ya da BSi beyninde açık devre uyarısı çıkar. Hangisindeyse ona göre hareket edersniz.
Ben de öncelikli BSi sonrasında com2000den şüpheleniyorum. |
|
![]() |
|
GreenArmy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GreenArmy
aynı sorun bendede var dostum ilk aracı çalıştırdığımda farlar yanıyor böyleyken sinyal verdiğimde farlar sönüyor korna çalışmıyor kolu bir tık daha çeviriyorum farlar sönüyor.sinyal ve korna sorunsuz bu konumda.bir tık daha çevirince farlar yine yanıyor sinyal ve kornada bu üçüncü kademede sorun olmuyor aracı alalı bir ay oldu özel servisin demesine göre kol bozuk o da baya pahalı çıkma bul falan dedi.
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
muhtemelen bi yerden kısa devre yapıyor biri çalışırken diğerlerini devre dışı brakıyor yerinizde olsam 110 lira az para değil en son yaptırdığım yere giderim.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
popeyes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
iyi bir elektronikçi lazım sana motor sigorta kutusunun içinde roleler yanmıştır.
|
|
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
|
|
![]() |
|
west84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2014 Konum: Nazilli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
slm arkadaşlar 206 cc RG umda far gündüzleri otomatik yanıyor korna çalışmıyor birde sinyal kolunu sarsınca sönüyor ama sinyal verince yolda döndükten sonra sinyalin kapanmasından aldığı darbe ile tekrar yanıyor sorun nedir bu com2000 denen şey mi?
|
|
206cc 1.6 16V 110HP RG
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Bendede sinyal verince arada sisleri kapatiyo bende tekrardan aciyorum o kapiyo ben aciyom inatlasiyo benimle kereta :)
Icinin acilip temizlencek die okumustum zamanla icindeki demirin asinmasiyla tozlari gresyagiyla birlesip iletkenlik yapiyomus guvenebilecegim kimseyi bulamadigim icin elletmedim burdakilerin hepsi sök takci |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |