![]() |
|
Depo muTyC mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2014 Saat 17:12 |
Arkadaşlar merhaba, 106 97 aracımın farları kararmış vaziyette hava karardığında yolu hiç aydınlatmıyor. Bende 2 tane TYC marka far aldım. Kararmaya karşı 1 yıl garantili. Depo alacaktım. TYC hesaplı denk geldi aldım. görüşleriniz nelerdir. Ayrıca Far Motoru üzerinde bulunuyor mu?
Cevaplar için teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tyc hakkında bilgim yok ama Depo markadan memnun olmayanı duymadım, Onuda tecrübe etmek size nasip olmuş artık :) far motorlarıda ayrı satılıyor.
|
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
![]() ![]() ![]() ![]() |
depo ile arasında ne kadar fark vardı? bende depo hakkında iyi şeyler duydum...
|
|
![]() |
|
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Aslında şu şekilde; Depo almak için uzun süre bekledim. Tam almaya karar verdim. 75 TL ye bulmuştum. alacağım sırada her yerde zam geldi 90 TL oldu. Bende çıkmacılara baktım belki az kullanılmış uygun fiyata bulurum diye, çıkmacının 1 tanesinde sıfır kutusunda açılmamış TYC varmış, çiftini 130 TL ye aldım. Ama baktığın zaman piyasada TYC de iyi diyen var Depo da iyi diyen var. 65 TL ye geldi. İmkansız gibi bir fiyata aldığımı düşünüyorum. Kararan önceki farlara da Baktım MArka Depo, ama ne kadar kullanıldı bilemem. ben aracı alalı 2 ay oldu
|
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
fiyatıçok iyiymiş... eğer xenon kullanıyorsanız çabuk tekelenme ve kararma olcaktır...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Hayır kullanmıyorum. yolu düzgünce aydınlatsın yeter, sırf o yüzden yeni far aldım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |