![]() |
|
5licd cahnger |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mazharcolak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2014 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mazharcolak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 Saat 15:12 |
bu aparatı nasıl edinebiliriz ve maliyeti nedir acaba ? |
|
MÇ
|
|
![]() |
|
alperuzuntas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperuzuntas
![]() ![]() ![]() ![]() |
teypçiler , cd çaların tozlanan lazerini temizliyor, o zaman çalışabiliyor. anlarsanız sökme takma işlerinden, kendiniz de söküp lazeri çubuklu kulak pamuğu ile hafifçe temizlersiniz. ama yine olmazsa cd changeri iptal edip usb-sd kart aparatı alın bence de.. forumda pek çok yerde konusu var.. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En temizi usb aparat Orkun Hocam, bense çok memnundum, C3 içinde almayı düşünüyorum. |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
benim aracımda da mevcut ama kullanmıyorum cd changerin fişini çekip usb aparat taktım changerin çalışmasından pek memnun olan yok .yaptırsanız bile kısa sürede tekrar arızalanıyor .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
sefabasaranaa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2014 Konum: keçiören ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaranaa
herkese selamlar 2004 pejo 307 1.6 XT aracımda daha önceleri cd çalardan müzik dinleyebiliyordum ancak 1-2 aydır denemediğim cd kalmadı müzik çalmıyor NO CD diyor ve çıkıyor
komple cd çaları radyoyu vs FORMATLAMA yolu var mı teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |