![]() |
|
aracımdan bulunamayan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pejo34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2014 Konum: Peugeot 206 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2014 Saat 15:53 |
otomatik vites 206. mevcut
aracımı D konumuna alıp frene basıp durduğumda yada elfreni çekip durduğumda aşağıya yükleyeceğim ses geliyor. motor böülümüne baktırdım .:::::ses orda yok altına baktırdım ::::::ses orda yok torpidonun içinde bir şey titriyor gibi bir ses var.giderken boşta,geri viteste ses yok ses aynı kışın soğuk olan motorlar aracın bir yerini titretirya aynı ses göğüsten geliyor.ne yapmam lazım http://vocaroo.com/i/s1ghDJR87ikB |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
motor sesi bir tuhaf geldi bana ısuzu dizel motor gibi çalışıyor. bu ses kaydından bişey söylemek zor.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
benim motorda dizel gibi ses geliyor
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aracınızın içine kurbağa kaçmış olabilirmi?
![]() resimde gördüğünüz plastik madde sizin araçtada var fakat benimki yarısı kopmustu sizin tam olabilir. o bişekilde oynamış ve kaputa çarpıyor gibi geldi bana benim başıma aynısı gelmişti . resimde gösterdigim yerden alta dogru bastırın sorun giderilebilir. Düzenleyen dogan106 - 12 Mayıs 2014 Saat 00:27 |
|
![]() |
|
enes_468 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
egzozun içindeki keçe ölmüş olabilir dostum bu ses bana hiç yabancı gelmiyor. bir egzozcuya gitmende fayda var.anında sana cevap verecektir.
|
|
![]() |
|
pejo34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2014 Konum: Peugeot 206 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |