![]() |
|
307 karter koruma takalımmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sabri_23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2014 Saat 08:17 |
mrb arkadaşlar 307 me karter koruma saçdan takmayı düşünüyorum ama malum önümüz yaz sıcak havada soğumasını engellermi acaba kimi söküyo kimi takıyo eksisi fazla yoksa artısımı
Düzenleyen sabri_23 - 10 Mayıs 2014 Saat 08:18 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Karter korumanın motorun soğumasını engelleyebileceğini hiç duymadım, bence takılmalı.
|
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
307'lerde zaten var.
|
|
![]() |
|
sabri_23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
daha önceki sahibi sokmüş yada kırılmış olabilir plastikse ben saçdan taktirim diyorum bilgisi olan varmı acaba diye dedim |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
sac olması daha dayanıklı yapar esner yamulur ama kırılmaz. plastige gore omru uzun olur. ben ısınma diye bisi duymadım, kendim kullanıyorum.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
ben 306'ımdan sökmüştm allta sürtme yapıyor diye biraz alçakdı bnmki. yalnız bi arkadaşım C4 almıştı dediğinizden onun arabada vardı sacdan yapmışlar pek hoş olmamıştı dorusu ve ağırlıkdan başka br şey değil. yok aracınızı dağ tepe yada çukurlu yerlerde çok dolaşırım direk girerim derseniz tatırın :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
BAzı markalar özellikle plastik kullanıyorki önden kaza anında motorun aşağı düşmesi gerektiği için. Aksi halde motor kaza anında göğsü itip sürücü ve yolcuyu sıkıştırabiliyor.
Toyota özellikle belirtti aracı alırken kesinlikle ve kesinlikle karter korumayı metalle değiştirmeyin dedi. Ben 206da kendim alıp montajlattım o zaman 60tl idi. 5-10da vida ve montaja verdim. en azından kafam rahat çok sert bir darbe gelmedikçe (taşa oturma fln ) güvenli olacağını düşünüyorum. |
|
![]() |
|
307 ler yüksek zaten hem korur hemde sesin azalır diye düşünüyorum ses azaltırmı ?
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
ses azalmaz, ses azalsın istiyorsanız kaputaltı keçesi alacaksınız. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
bakımınu yeni yaptırdım aracın yaptırdıktan sora fazlalaştı sesi sanki total quartz 7000 10w 40 yag koydular neden acaba bilemedim
|
|
![]() |
|
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
faydalı olur mutlaka takılmalı
Düzenleyen simirnoffredbull - 10 Mayıs 2014 Saat 19:55 |
|
2006 Peugeot 307 1.4 comfort
|
|
![]() |
|
muhoist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
benim araçta 2 yıldır var plastik olan kırılınca takmıştım yazın bir sıkıntısını görmedim tek sıkıntısı bakım zamanı alttan yağı akıtmak isteyince sökmesi zor sökmeden yapayım dersen karter tapasının oradaki delik tam gelmiyor saça bulaşıyor, özete gelirsek asfaltta kullanıyorsan aracı plastikten bul ondan tak metal olana bulaşma.
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben aldığımda taktırdım yollarımız malum nerede nasıl bir çukur veya arabaya zarar verecek nesneyle karşılaşacağımız belli değil bir sıkıntısını görmedim
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |