![]() |
|
İhtiyaç Fazlası Eksoz Başlığı (gönderildi) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2014 Saat 17:55 |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nerden çıktı bunlar Burak, hiç muhabbetide olmadı
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Hayırlı Satışlar...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Seatin oldugu zaman almistim abi kazadan 3 gun once takamadim sonrasinda olanlarida biliyosun ihtiyaci olan birine gitsin dedim.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler |
||
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|
Tek mi çift mi anlayamadım tekse birini alabilirim :)
|
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
||
|
Tek yanyana koydum ondan oyle duruyo :) |
||
|
||
![]() |
||
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yaw bende çift zannediyorum bu nasıl takılıyor diye kafa yoruyorum kendi kendime :)
|
||
![]() |
||
|
Yok hocam tekli :))) özelden adresinizi yollayin yarin göndereyim istiyorsaniz. |
||
|
||
![]() |
||
D.EAGLE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
|
206 ya uyarmı acaba ? uyarsa birini alabilirim hocam.
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Bende çift sanıyordum :) |
||
![]() |
||
|
Valla hic bilgim yok alali uzun zaman oldu 1 senedirli cekmecemde duruyordu uyarmi uymazmi bilgim yok |
||
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
muhtemelen uyar ama malum 206 ların orjinal egzoz çıkışları aşağı doğru eyimli oldugundan kaynakçı ucu kesmeli 5 cm kadr. boru düz yapıldıktan sonra ister bunu kaynattırın ister vidalatın. |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
aynen pek fazla uraş istemez 30 liraya belki daha da ucuza taktırılır arkadaşlar....
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
|
güncel arkadaşlar
|
||
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlı satışlar.
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
|
Teşekkürler emre abi
|
||
|
||
![]() |
||
|
eksoz başlıkları serkankıvrak adlı üyemize gönderilmiştir hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullansın
|
||
|
||
![]() |
||
mgulcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
|
Bari birini ben alaydım iyiydi :)
|
||
2005 206 HDI X-Design
|
||
![]() |
||
|
başka sefere artık :)
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |