![]() |
|
206 klima sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2014 Saat 15:10 |
Merhaba.. Bugün öğlen yola çıkarken klima açayım dedim, panelde klimanın ışığı yanıyor ama klima devreye girmiyor. Tık diye bir ses gelir motora yük binerdi, hiç bir hareket olmadı. Bunun nedeni ne olabilir? Aracım 2004 model ve hiç klima gazı değiştirmedim veya ekletmedim sorun bundan kaynaklı olabilir mi? Ayrıca geçen hafta uzun yola çıktığımda elektrik arızasından yolda kaldım. Şarj dinamosu bozulmuş usta söktü tamir etti. Söktüğünde klimanın soketini mi takmadı acaba.. Uzun zamandır da klima açmadığımdan dolayı açıkçası ne zamandır klimanın çalışmadığını bilmiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klimanın gazi bitmiş olabilir. Genelde kışın klima kullanılmaz hatta hiç acılmaz bu nedenlede klima gazında ufaktan ufaktan ucmalar olur. Klimaya gaz bastır düzelecekdir büyük ihtimalle. Yerine göre değişir ama ortalama 60-70 tl civarında basıyorlar. Kışın bile arada bir bir kac dk klimanın açmakta fayda var aynı zamanda klimayı acarken muhakkak aracın devri düşük olmalı. Seyir halindeyken aracı boşa alıp klimayı calıştırdıkdan tekrar vitese gecirmeyi öneririm.
Düzenleyen KILIÇ - 08 Mayıs 2014 Saat 15:35 |
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kalorifer fanın çalışıyormu dostum
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Normalde kışın ayda bir kere 5 dk sıcak 5 dk soğukta çalıştırıyordum klimayı, bu kış askerde olduğumdan dolayı yapamadım :) klimaya gaz koyduracağım ilk fırsatta inşallah düzelir.
Kalorifer fanında sıkıntı yok normal çalışıyor. Klimayı açınca da fan normal çalışmaya devam ediyor, klima devreye girmiyor. Düzenleyen DeRyCK - 08 Mayıs 2014 Saat 16:23 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |