![]() |
|
206 Klima Takılırmı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Ert.Kckrk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ert.Kckrk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2014 Saat 10:27 |
|
Merhabalar arkadaşlar. Aylardır takip ediyorum sayfanızı ve aranıza yeni katıldım :)
2008 Model Peugeot 206 1.4 HDİ aracım var kapalı kasa . Ve ona klima taktırmak istiyorum . Takılırmı ? Takıldıktan sonra randıman alırmıyım ? Vede nelere dikkat etmeliyim bu konuda . |
||
![]() |
||
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben astarı yüzünden pahalıya gelir diye düşünüyorum çok masraflı ve uzun zaman alır takılır ama var mı yok mu bence farkedilmez bile aracında fabrika çıkışına çok uygun olmadıgı için arıza da cıkarması muhtemel
|
||
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
klima olmadığına eminmisiniz?
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bencede külfetli iş olabilir...satıp klimalı olanından al daha mantıklı..
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
||
Ert.Kckrk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ert.Kckrk
|
Eminim. Araçta A/C tuşu yok. Ve soğuğu açtığımda baya ılık esinti geliyo 😃
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ert.Kckrk
|
Araca bayağı masraf ettim satmakta istemiyorum şimdi.
Yazında hiç çekilmez oluyo ne yapıcam bilmiyorum |
||
![]() |
||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
cam açık gideceksin yapacak başka bişey yok..bende aynısını yapıyorum çünki
![]() klima sıcakta güzel oluyor tabii fakat insanıda hasta ediyor...
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
2008 model araca klima koymamışlarmı :)
hocam bence klima ile uğraşma masraflı olur en az 2-3 bin gider satıp klimalı model almak daha mantıklı
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ert.Kckrk
|
Ticari benim aracım o yüzden yok . Alırkende dikkat etmemedim :D
Yılını doldursun hevesimi alıp 1.6 benzinliye geçicem :D |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
bu konunun sonunu bende çok merak ediyorum ve takip ediyorum :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ert.Kckrk
|
Sonuç olumsuz duruyo benim için :( Konumla ilgilenen abilerim aracı değiştir diyolarki bende dinleyeceğim onları . |
||
![]() |
||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
abimde 96 opel vectra vardı kliması yetkili seviste sonrdan takılmıştı hiç randıman vermedi sürekli sıkıntılıydı konusunda uzman kaç tane klimacıya gösterdik hepside sonradan takılan klimaların randıman vermeyeceğini söyledi... bence hiç bulaşma randıman alamazsın
|
||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
hocam teybinde usb portu varsa usbli fanlardan al bence hiç gerek yok o kadar masraf etmeye
![]() ![]() Düzenleyen rolandgarros - 06 Mayıs 2014 Saat 01:26 |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Performans vermez ve masraflı bır ış olur cam açık gezmeye devam bence yapılır mı dıye soruyorsanız eğer yapılmaz dıye bısey yok.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ert.Kckrk
|
Usb girişim yokta bunu çakmaklık girişine yapabilirim . Göğüsede monte ederim .
Güzel bi fikir teşekkür ederim :) |
||
![]() |
||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
maraş gibi sıcak olan yerlerde pek tatmin etmez ama yinede klimasızlıktan iyidir..birde buna bak istersene güneş enerjisi ile çalışıyormuş.. Auto Cool Güneş Enerjisiyle Çalışan Araç İçi Hava Temizleyici |
||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |