![]() |
|
cam su motoru ve egzoz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jackal67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2012 Konum: ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2014 Saat 00:24 |
Arkadalar kolay gelsin benim bi sorunum var ön cama su atmak istiyorum kolu cekiyorum cok az geliyor biraz bekletirsem arka cama atmaya başlıyor arkaya tazikli gidiyor sizce bu sorun nedir acaba.
birde egzoz flanşından ses geliyor ciyk diye yeni değiştim egzozu gittim sanayiye adam bunlara yeni filanş yok dedi orayı kesip arayabi parca kaynatacam dedi 80tl fiyat çekti bu filanşı nerden bulabilirm kastamonudayım yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
2014 partner tepee
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cam suyu motorunda sıkıntı var buyuk ıhtımalle normalde arka camın kumandası farklı olur yanı one çektığımızde arka camdan su gelmesı olayına takıldım böyle bısey olmasaydı fıskıyelerın ucu tıkanmıştır belki delikleri bişeyle açın dıcektım ama motorda sıkıntı var heralde çok bısey tutmaz basıt halledılır.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Bende arkadan tazikli gelmiyo v seklinde akiyo su :/
|
|
![]() |
|
jackal67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2012 Konum: ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
egzoz konusunda bilgisi olan varmı acaba
|
|
2014 partner tepee
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
iŞİNE YARAR SANIRIM KOLAY GELSİNN
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34306&KW=&title=307-cam-suyu-motoru-arizasi-tamiri
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
egzoz kaynatmak icin 80 cok istemis ya. kaynatmaya 80 isteyen flansı monte etmeye de aynı civarda para ister. her turlu cebinizden 80 cıkacaksa bırakın kaynatsın.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim yarddımlarınız icin dediğiniz gibi kaynattıracaz arttık :) her türlü 80 tl alacak sagolun
|
|
2014 partner tepee
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Benim arka cama su atmiyor ya nereden atiyo acaba? Kolu ceviriyorum motorun sesi geliyo ama atmiyo nasil yapiliuo acaba ?
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
motorla hortum bağlantısına bak. hortum çıkmışsa su fışkiyelere gelmez. veya motor su deposundan suyu çekemiyosatıkanıklıkda söz konusu olabilir.
|
|
206 xt 1,6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |