![]() |
|
307 direksiyon pompası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
307 afyon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2014 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307 afyon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2014 Saat 13:58 |
slm dün gece yoldan geldiğimde direksiyon sertleşti park esnasında direksiyonu çevirdikçe sıvı sesi geldi çeşme suyu akar gibi kaputu açtım baktım koruma karterinin üzerinde bayağı bir yağ vardı bugün pazar olduğu için hareket ettirmedim.Sizce arabayı hareket ettirmelimiyim yoksa servis çağırmak gerekir mi Aynı hadise başına gelen arkadaşlar varsa bilgilerinizi rica ederim...
|
|
peugeot 307 1.6 premium auto 2006
|
|
![]() |
|
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yağ tamamiyle boşalmışsa hareket ettirme bence.
|
|
2006 Peugeot 307 1.4 comfort
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buna benzer bir olay gelmişti başıma. Ama ben derin bir suyun içinden geçtim sonra da direksiyon sertleşti bende hemen kenara çekip kaskoya haber verdim, kurtarıcı gelip aldı ve direksiyon pompası değişti.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |