![]() |
|
Pendik veya Kartal'da servis önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ikurklu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2014 Saat 12:19 |
Arkadaşlar,
İstanbul Pendik'te veya Kartal'da bildiğiniz ve önerebileceğiniz iyi bir servis var mı? Forumda da belki görmüşsünüzdür aracımın bir çok sorunu var ama aracımı çalıştıramıyorum çalışsa bile yolda arıza çıkaracak diye araca binmeye çekiniyorum. İhtiyaçtan dolayı bu aracı aldık ama binemiyoruz. Tuzla'da yetkili serviste genel bir bakım yaptırdım ama sorunlar çözülmedi , kafayı yemek üzereyim. yardım lütfen....
|
|
![]() |
|
droprain72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı droprain72
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba
Arkadaşım kartal oto sanayi sitesinde 6 senedir devamlı gittiğim Ekip oto var.Şenol usta.Alt kapıdan girince düz yukarı çıkıyosun 50 metre sağda kalıyor.bilgisayarcı Hayrettin in selamı var dersen sana yardımcıda olacaktır güzellik te yapacaktır. iyi akşamlar... |
|
2005 307 sw hdi
|
|
![]() |
|
ikurklu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ekip oto Şenol Usta bende öneririm ... Güleryüz ve her zaman taze sanayinin en güzel çayı :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |