![]() |
|
307 amfisiz hoparlör tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
halit54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2014 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2014 Saat 00:17 |
Merhaba arkadaşlar. 307 aracımda anfisiz olarak kaç wattlık hoparlör tam verimli kullanılır acaba? şuan zaten çin malı dandik anfi ve 1100 lük woofer var. fakat hoparlör performansı zayıf kalıyor. kompenant takmak istemiyorum çünkü bi anfi ve bisürü kabloyla daha uğraşmak istemiyorum. woofer bile canımı cıkardı temiz montaj yapana kadar. sorum geliym herneyse arkadaşlar :)
307 için en iyi 16 cm lik takılabilcek iyi performans alıncak hoparlör nedir ? kaç watt'a kadar teyp destekler? (piranha encore 7 inç) bunun orjinal teypten daha fazla çıkış gücü oldugunu sanmıyorum orjinal varsayalım. biraz bass değil de yüksek kaliteli ses verebilcek teyp daha uygun olur heralde. kompenant gibi yani.. halihazırda woofer var malum saygılar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |