![]() |
|
MOTOR SOĞUK İKEN MARŞ ALMAMASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ikurklu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2014 Saat 15:06 |
Arkadaşlar ,
206 aracıma 140000 bakım yaptırdıktan sonra motor soğuk iken marş almamakta. İkince kez marşa bastığımda araç çalışmaktadır. Daha önceleri motorun silindir kapak contasının yandığını yetkili servis söylemişti ve aracın ilk çalıştırmada titreme yaptığını da bahsetmiştim. Daha conta değişiklini yaptırmadım maliyetli diye. Aracın bakımı haricinde bunların hiç biri çözülmedi bir de şimdi ilk çalıştırma da marş almamakta. Boğaz kelebeği temizlendi , bobin değişti , bujiler değişti , triger seti değişti , akü değişti , motor yağı değişti , vs. Araç hala ilk çalıştırmada çalışmıyor çalıştığında da silkeleme yapıyor. Ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
ikurklu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar , bu konu ilgili bir fikri ya da yorumu olan yok mu. Dün akşam da ailem ile birlikte gezmeye gittik. AraCI yaklaşık 5 saat sonra çalıştırmak istedim 3 kere marş basmadı 4. de zorla marş aldı ve çalıştı. Motor sıcak iken marş basıyor ama soğuk iken marş almıyor. yardım lütfen.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |