![]() |
|
307 kapi alti fitil bulamiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
halit54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2014 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2014 Saat 23:51 |
|
arkadaşlar kapi fitili değil de altta ki fitillerim eskmis yirtilmis artik. nette aramama ragmen bulamadim. bilen bulan varsa link verebilir mi? forumda okudugum bi konuya gore bicok arkadasta bu fitil eskimis kopmus hep. ama niye bulunmuyo bu kadar sorun yasanan parca? yardimlarinizi bekliyom arkadadlar
saygilar |
||
![]() |
||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Servise bi bak derim
|
||
![]() |
||
halit54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2014 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
|
tanesine 80 TL çektiler ya. bi parça lastik
![]() |
||
![]() |
||
|
evet nette buldum ve aynı fiyat... 4 adet kapı fitili set halinde 140 TL. bu tek parça uzun fitil niye bu kadar pahalı olur ki ??
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|
Dediğin kapı fitili sanırım ve o parça komple kapı olarak satılır,206 içinde orj fiyat o civardı.
Ben 206 ım için sanayide metre olarak kestirip 4 kapıya taktırmıştım.
|
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
|
sanayide daha ucuza bulabilirsin sanayiyi dolaştınmı ?
|
||
![]() |
||
|
yok hocam benim bahsettiğim kapı fitili değil. marşpiyelin üstünde uzun bi fitil var düz. 206'da bu var mı bilmiyorum. bu linkten bakabilirsiniz: http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-307-MARSBIYEL-FITILI-SOL-ORJINAL,PR-401.html fiyat cok pahalı geldi bana.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |