![]() |
|
307 şanzıman sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iso307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: İYİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2014 Saat 22:55 |
Arkadaşlar aracım 2004 1.4 HDİ xr .Sıkıntım motor veya şanzıman (artık hanginden kaynaklı bilemiyorum) ısındıktan sonra 2 nci vites 2500 devir seyrederken şanzımandan normal olmayan bir ses geliyor.Bu ses 3 ncü viteste biraz daha az.Diğer viteslerde böyle bir ses yok .Dediğim gibi bu ses motor sogukken gelmiyor ısındıktan sonra geliyor.Bu ses bir sıkıntı yaparmı acaba , sebebi nedir?Lütfen yardım arkadaşlar..
|
|
ismail307
|
|
![]() |
|
iso307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: İYİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar hiç fikri olan yok mu?
Kandiliniz mübarek olsun. |
|
ismail307
|
|
![]() |
|
renk1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayni aractan bndede var vugultu sesi gbiyse nrmal bndede o var ama sanzuman yagini kontrol ettr yinede
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |