|
Pioneer TS-W302F Nasıldır ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cakirbey35
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2014 Saat 14:04 |
cakirbey35
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
|
abicim dandik diyorsan kullanıcam ozaman ben bunları mono anfi ile ikisini birden fareme bağlama niyetim var, bunlar freeair bass olduğu için araçta nasıl bir ses alacağımı bilmiyorum ama evimde şuan kullanıyorum inanılmaz düzeyde.Babam sağolsun yıllar önce sıfır almış hala canavar gibi
|
|
KesKin
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2 sene önce vardı bende amfisiz taktığımda bile abartılı değil ama ötüyordu :)) düşün nasıl bişe olduğunu
|
|
2000|306|Platinum
|
|
cakirbey35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
|
açıkçası bende merak ediyorum sağlam bir mono anfi ile nasıl bir ses alacağımı 38cm kicker comp serisinden daha iyi bir ses alabilirmiyim acaba
|
|
KIZILASLAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
bende de 305f var bu baslar free air olduğu için pandizotta kullanılıyor benimkide pandizotta takılı araç içinde ses mükemmel müziği sadece kendin dinliyceksen süper ama sokağa girince geldiğim belli olsun diyorsan bu baslardan o performansı alamazsın kabinli olarak bağajda kullanılan baslardan alman gerek
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
cakirbey35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
|
bakalım benim basslar ne yapacak :) şuan odamdayım efsaneleri yerinden cıkartıyorum fotografı sizlerle paylaşacağım |
|
cakirbey35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
|
baya yordu beni mdf leri tavanarasından çıkarmak fotograflar 5dk içinde yüklenecek efsaneler geliyor :)
|
|
cakirbey35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
|
İşlem başarıyla tamamlandı sıra bu minikleri araca monte etmekte :)
|
|
EmSul
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ses olarak kaliteli bi bass tonu verir aler ancak fala şiddet beklemeyin..Bunların 2 tanesi bile şiddet olarak bi kicker comp15 in şiddetini veremez..Güç olarak biraz zayıf ve bi o kadarda yaşlı olmalarından dolayı fazla güçlü bi anfiye bağlamanızı önermem bağlasanız bile ayarını dikkatli yapın düşük tutun fazla güce dayanamazlar..
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
cakirbey35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
|
bakalım deneyip göreceğiz bende merak ediyorum nasıl olacağını, basın göbeklerinde göçükler var bikaç kişiyle görüştüm sesi etkilemeyeceğini söyledi sizce bi zararı olurmu ses açısından?
|
|
Pioneer 302 f kraldi
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2020 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Pioneer 302 f kraldi
|
Kardeşim cami inketen cinsten bir bass süper bass sesi verir sokağın başından sonuna kadar ses verir klaitenin kıralı evde var şuan bende kabinli süper ses veriyo kickerdan kat kat daha kaliteli bass sesi verir bu kadar
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |